Curatarea pardoselilor

Va punem la dispozitie servicii de curatare si intretinere a pardoselilor acoperite cu diverse tipuri de materiale.

Pentru acestea firma de curatenie foloseste utilaje si detergenti profesionali, specifici pentru fiecare tip de pardoseala.

Parchetul se curata cu detergent cu ph neutru, ce confera luciu si nu ataca lemnul. Parchetul mai vechi poate fi reconditionat prin slefuire, tratat si lacuit.

Marmura se spala cu monodiscul echipat cu paduri, sau perie, in functie de gradul de murdarie. Se folosesc detergenti speciali, ce curata marmura fara sa o atace si ii confera stralucire. La nevoie, se poate cerui si lustrui.

Pardoselile cu suprafete mari se vor spala cu utilaj cu om la bord, echipat cu perii si aspirator.

La cerere, putem oferi si servicii de maturare a parcarilor exterioare sau subterane cu utilaje profesionale marca Taski si Tennant.

Pentru a va oferi servicii de calitate, folosim cele mai profesionale masini Taski si cei mai performanti detergenti Sano.

Alpinism Utilitar

Servicii curatenie industriala presupune un grad inalt de calificare si de dotare din punct de vedere logistic, deoarece suprafetele sunt in general mari si cuprind reziduuri din cele mai dificile.

Curatenia industriala cuprinde curatenia ocazionala sau de intretinere a halelor de productie, a depozitelor, service-urilor auto, benzinarii, de uleiuri arse, lianti, pigmenti, praf in cantitati mari, rumegus, grasimi din cele mai diverse, aflate de cele mai multe ori in locuri greu accesibile.

Folosim schele si platforme pentru servicii curatenie industriala si pentru curatarea tavanelor, grinzilor, corpurilor de iluminat, podelelor si a peretilor in spatii de productie, hale industriale si depozite.

Curatarea suprafetelor vitrate

Firma de curatenie va ofera servicii de curatare a suprafetelor vitrate cu detergenti de cea mai buna calitate si echipamente profesionale.

 • curatarea ferestrelor exterioare cu o inaltime mai mica de 3 m se realizeaza de catre echipa de interventie
 • curatarea suprafetelor vitrate exterioare cu o inaltime mai mare de 3 m se realizeaza cu ajutorul echipei de alpinisti utilitari.

Personalul este calificat, dotat cu cel mai nou echipament si a efectuat cursuri de protectie a muncii.

Birotica – papetarie

Va putem oferi produse de birotica-papetarie in functie de necesitatile dumneavoastra. Avem o gama variata de produse profesionale, de cea mai buna calitate.

Aprovizionare cu consumabile si dispensere baie

Aprovizionare cu consumabile si dispensere baie

Firma de curatenie Curat Art este distribuitor SANO, si va ofera servicii de aprovizionare cu consumabile si dispensere baie sau bucatarie.

Ce va oferim:

 • detergent lichid pentru vesela
 • detergenti si balsamuri pentru tesaturi
 • detergent pentru masini de spalt vase
 • crema de curatat si praf de curatat
 • bureti de vase si lavete umede sau uscate
 • detergenti profesionali pentru curatarea aparaturii electrocasnice
 • solutii pentru intretinerea obiectelor din piele naturala
 • servetele, hartie prosop, hartie igienica,
 • odorizante solide sau aerosol pentru incaperi
 • diverse consumabile pentru baruri, hoteluri, etc.
 • dispensere baie pentru sapun lichid
 • dispensere prosoape de hartie
 • dispensere pentru servetele
 • dispensere hartie igienica

Dezinsectie deratizare

Dezinsectie deratizare Bucuresti

In afara de serviciile de curatenie, Societatea noastră vă oferă servicii de dezinsecţie deratizare, dezinfecţie si tratamente fitosanitare (erbicidare, tratamente pentru boli si daunatori), în orice domeniu de activitate (igienă şi sănătate publică, agricultură, horticultura).

Substanţele folosite sunt cuprinse în Registrul National al Produselor Biocide, selectând numai pe cele care NU PĂTEAZĂ, NU AU MIROS NEPLĂCUT, NU SUNT TOXICE, în măsura în care sunt respectate instrucţiunile date de operatori.

Putem executa operaţiuni de dezinsecţie pentru insecte târâtoare fără a deranja personalul unităţii dumneavoastră, folosind insecticide de ultimă generaţie (gel) cu randament maxim la o aplicare periodică (trimestrială).

Metodele folosite sunt în conformitate cu cele practicate în UE, iar activitatea se desfăşoară într-un sistem certificat ISO:9001/2008 , ISO 14001/1996 şi OHSAS 18001:2005.

Firma prestatoare este licenţiată de către A.N.R.S.C. (Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodărie Comunală) cu Licenţă Clasa I pentru activităţi de Deratizare, Dezinsecţie şi Dezinfecţie, detine Autorizatie pentru servicii DDD emisa de catre PMB.

Precizam ca pentru serviciile de dezinsectie – deratizare sint necesare minim doua tratamente la interval de 14-21 zile.

Curatenie dupa constructor

Curatenie dupa constructor

Tocmai ai terminat constructia, dar muncitorii au lasat in urma un dezastru? Stai fara grija. Curatart iti vine in ajutor cand ai cea mai mare nevoie. Pentru firma noastra, curatenia este un subiect cat se poate de serios, ceea ce se poate vedea in profesionalismul si dedicarea noastra. Ne angajam la orice sarcina de curatenie, oricat de grea ar fi ea, asa ca poti conta pe noi sa te scapam de murdarie, pete si resturi lasate in urma de constructori.

Cand construiesti o cladire, cauti ca totul sa iasa cat mai bine. Asa este si cu toata curatenia facuta dupa constructie sau renovare, ea nu poate fi facuta partial, ci fiecare colt trebuie sa straluceasca. Mizeria lasata de muncitori poate fi foarte neplacuta si greu de indepartat, de aceea ai nevoie de profesionisti pregatiti pentru o asemenea misiune.

Cu ce ne ocupam mai exact

Poate ca te intrebi ce facem mai exact, care sunt abilitatile noastre si poate vrei sa afli toate detaliile in legatura cu o curatenie de top. Ei bine, noi asiguram performanta in orice fel de activitate de curatenie. Bineinteles, avem grija sa dispara resturile de material ramas dupa constructor si le depozitam in spatii amenajate special pentru asa ceva sau, daca doresti, si le transportam in locul tau la groapa de gunoi.

Ne angajam sa indepartam urmele si petele de moloz, adeziv, si vopsea lavabila de pe orice suprafata, inclusiv de pe aerul conditionat, cabluri, intrerupatoare de prize, clante si multe altele. Echipamentul nostru Taski este cat se poate de performant si este ideal pentru toate tipurile de curatenie. Curatart foloseste exclusiv produse de calitate pentru a obtine rezultate excelente.

Marimea cladirii si tot ceea ce tine de ea nu prezinta o problema, in cazul in care doriti servicii de curatenie in birouri si sedii de firme. De exemplu, daca geamurile sunt mai inalte de 3 metri, noi apelam la alpinisti utilitari. Nu conteaza ce provocari se ivesc, nimic nu este imposibil pentru noi. Suntem profesionisti si nu ezitam niciodata, oricat de mare ar fi mizeria.

Atat utilajul cat si solutiile noastre sunt de calitate ireprosabila. Detergentii nostri sunt speciali pentru fiecare tip de pardoseala acoperita cu gresie, granit, ciment, grafit etc. Niciun colt nu ramane neinspectat si bine tratat. Echipa noastra lucreaza din greu sa indeplineasca toate conditiile si cerintele clientilor nostri si nu pleaca pana nu este totul foarte curat. Asa ca nu are rost sa te chinui tu pentru ca ne ai pe noi alaturi. Asteptam sa ne suni. Suntem cea mai buna solutie pentru tine.

Curatenie dupa petrecere sau evenimente

Curatenie dupa petrecere sau evenimente

La diverse ocazii, cum ar fi petrecerile aniversare, sosirea lui Mos Craciun pentru copiii angajatilor, o atentie organizata pentru fetele de la birou de 1 si 8 Martie, o aniversare acasa, cu familia si prietenii, firma de curatenie este acolo pentru dumneavoastra si va ofera servicii de curatenie dupa petrecere si evenimente. Asa veti scapa de grija curateniei de dupa petrecere stiind ca maine casa, biroul si compania dumneavoastra vor arata impecabil.

Va oferim servicii de curatenie de intretinere si servicii specifice acestor evenimente :

 • aerisirea si odorizarea spatiilor interioare
 • stergerea de praf a mobilierului
 • stergerea ferestrelor interioare, curatarea tocariei si a pervazelor
 • aspirarea si spalarea pardoselii cu detergenti profesionali, in functie de tipul de pardoseala
 • golirea cosurilor de gunoi, colectarea resturilor menajere si evacuarea acestora in spatii special amenajate
 • adunarea decoratiunilor, baloanelor, (unde este cazul)
 • adunarea veselei si curatarea acesteia
 • aspirarea covoarelor si a mochetei si curatarea petelor aparute accidental
 • spalarea covoarelor si a mochetei la cererea clientului
 • aspirarea, curatarea si spalarea pardoselii acoperite cu gresie, linoleum, parchet
 • rearanjarea mobilierului la locul initial, daca este cazul
 • curatarea ferestrelor exterioare cu o inaltime mai mica de 3 m de catre echipa de interventie
 • curatarea suprafetelor vitrate exterioare cu o inaltime mai mare de 3 m cu echipa de alpinisti utilitari

Curatare graffiti

Curatare graffiti. Intretinere cladiri

Serviciul de Curatare Graffiti este un serviciu nou pe piata, in care firma de curatenie Curat Art s-a specializat datorita cererii clientilor nemultumiti de faptul ca fatadele cladirilor pe care le detin sunt frecvent desenate.

Se folosesc doua tipuri de indepartare :

 • pe baza de chimicale, unde se foloseste o solutie chimica ce se lasa sa actioneze pe suprafata respectiva si apoi, cu o pompa cu apa de inalta presiune se indeparteaza murdaria.
 • mecanic – se foloseste un echipament de mica presiune de suflat granule de nisip

Dupa curatarea suprafetelor, acestea pot fi tratate cu solutii speciale, de protectie, astfel incat la o eventuala desenare, curatarea sa se realizeze mai eficient.

Spalare si curatare profesionala mochete, covoare, scaune sau canapele

Spalare si curatare profesionala mochete, covoare, scaune, sau canapele

Mocheta sau covorul, reprezinta o investitie importanta pentru firma sau caminul dumneavoastra. Asa cum imbracamintea trebuie curatata periodic pentru a-si mentine prospetimea si culoarea, asa si mocheta sau covorul au nevoie de o curatare periodica.

Particulele de praf si murdaria stransa, diminueaza viata mochetei sau a covorului si permit dezvoltarea controlata a bacteriilor, acarienilor, un adevarat pericol pentru sanatate si mai ales pentru copii sau persoane alergice.

Este indicata aspirarea mochetelelor si a covoarelor de doua ori pe saptamana, pentru a impiedica depunerea succesiva a straturilor de praf. (Tinand cont ca aspiratoarele de uz casnic nu sunt atat de puternice ca cele profesionale) CuratArt foloseste cele mai performante tehnici, utilaje si substante specifice curatarii mochetelor si a covoarelor, metodele folosite fiind de inalta performanta.

Modul de curatare al mochetei sau covoarelor difera in functie de material, gradul de dificultate intalnit si suportul pe care sunt montate. Alegem metoda de injectie-extracţie cu AQUAMAT 10.1 TASKI, prin spalare umeda, cu solutie speciala, pentru portiunile cu grad de murdarie ridicat, sau pentru covoarele cu parul inalt.

Aceasta metoda nu se recomanda pentru podele suspendate, sau spalarea directa pe parchetul natural. Cea de-a doua metoda de spalare, este metoda prin spalare uscata care se executa cu ergodiscul TASKI 165 si detergent special, aceasta fiind o metoda potrivita pentru orice tip de mocheta sau covor. In procesul de curatare a mochetelor si covoarelor includem si indepartarea petelor rezultate din presarea gumei de mestecat, inlaturarea petelor persistente cu solutii speciale, in functie de natura lor, aspirarea in profunzime cu aspiratorul TASKI si cu peria electrica TASKI.

Solutiile folosite sunt non-toxice, hipoalergice, biodegradabile, se usuca rapid si nu deterioreaza culorile.

Recomandam curatarea profesionala a mochetei si a covoarelor ori de cate ori este nevoie, sau cel putin o data la trei luni.

De asemenea va mai putem ajuta prin curatarea canapelelor, fotoliilor, scaunelor tapitate precum si a tapiteriilor auto.

Curatarea mochetei/ covorului/ scaunelor/ canapelelor, la sediul clientului:

Reprezentantii nostri se deplaseaza la sediul clientului, pentru a stabili metoda de spalare optima. In functie de rezultatul primit, echipele noastre mobile se deplaseaza la sediul clientului pentru a executa una din cele doua metode de spalare: spalare uscata cu spuma activa sau injectie/extractie.

In ambele situatii se testeaza rezistenta culorilor la solutiile utilizate, pe o suprafata mica, intr-o zona retrasa. La curatarea prin metoda uscata, timpul de uscare al covorului sau mochetei este de aproximativ 3 ore in functie de ventilatie.

Curatarea covorului/ scaunelor, la sediul societati noastre:

Pentru curatarea covoarelor sau scaunelor la sediul nostru, se folosesc aceleasi metode descrise mai sus, legandu-se intotdeauna metoda potrivita, in functie de natura materialelor sau a gradului de murdarie.

Curatarea cu spuma uscata a mochetelor, covoarelor si tapiteriilor, prezinta urmatoarele avantaje:

Spuma activa patrunde adanc la radacina firelor, aducand la suprafata murdaria depusa;

 • Reduce timpul de uscare al covorului sau mochetei;
 • Preintampina aparitia mirosului neplacut;
 • Prelungeste viata fibrelor textile, revigoreaza culorile si lasa o textura fina a firelor;
 • Produsul este ecologic si nu dauneaza sanatatii;

Pretul pentru acest serviciu este intre 2.5-5 ron fara Tva. Va rugam solicitati oferta personalizata.

Importanta unei interventii regulate de spalare si curatare mochete in casa ta !

  In orice casa, oricat de curata ar parea ea, curatarea mochetelor si a covoarelor este deosebit de importanta. Nu e de ajuns sa dai cu aspiratorul tau in mod regulat, ci e nevoie, din cand in cand, apelezi la specialisti in spalare si curatare mochete . Lucrand cu echipamente profesionale, ei vor putea sa redea prospetimea aerului pe care membrii familiei il respira in propria locuinta si sa curete in profunzime tesatura acestor covoare si mochete.
  Curatarea covoarelor este importanta pentru a crea o ambianta buna si sanatoasa in case sau birouri si pentru a imbunatati aspectul unui covor sau al mochetei. Aceasta curatenie profesionala ar trebui sa se faca de cel putin 2-3 ori intr-un an. Covoarele murdare sunt un mediu perfect pentru un numar nelimitat de alergeni, praf si bacterii.

  Prin urmare, este recomandat sa angajeze un furnizor de servicii de spalare si curatare mochete pentru a putea indeparta de pe covoare si mochete resturile de alimente minuscule, mizeria de la animalele de companie, praful, murdaria, alergenii si bacteriile. Totusi, dincolo de aspect si improspatarea pe care o aduce o curatare regulata a covoarelor si mochete, care ar fi beneficiile de care te bucuri facand acest lucru? Iata unele dintre ele:

  – economisesti din ce in ce mai multi bani: cumpararea unui covor nou este costisitoare, insa e bine de stiut ca atunci cand cureti covorul cel putin de doua ori pe an duce la economii destul de mari;

  – imbunatatesti aspectul interiorului in case si birouri: curatarea covorului cu aspiratorul va va ajuta sa indepartati praful si alte particule, dar nu si petele adanci din covoarele dvs., dar un detergent profesional si un aspirator cu extractie-injectie pentru covoare va va ajuta sa scapati de pete imediat;
  – imbunatatirea mirosului covorului: un alt motiv pentru curatarea covoarelor este imbunatatirea mirosului emanat de acesta. Acest lucru este deosebit de important pentru casele cu copii si animalele de companie, care de multe ori varsa sau urineaza pe covor, lasand covorul sau mocheta cu un miros neplacut. Acest lucru se va simti imediat cum cineva intra in casa. Curatarea profesionala, chiar si ocazionala, a covoarelor, apaland la un serviciu de spalare si curatare mochete si covoare, este o optiune excelenta de imbunatatire si mentinere a mirosului.

Poti face economii importante daca apelezi la un serviciu de spalare mochete si curatare mochete

  In special pentru persoanele foarte ocupate, care nu au timp suficient pentru a-l dedica operatiunilor de curatenie, serviciul de curatare mochete este excelent. Desi nu multi oameni sunt dispusi sa plateasca o firma specializata in curatarea covoarelor, a mochetelor si tapiteriilor din casa, in timp, o asemenea alegere se poate dovedi foarte inspirata deoarece duce la economisirea banilor.
  Daca nu sunteti convins ca aveti nevoie de o curatare profesionala a covorului sau mochetei prin serviciul nostru de curatare mochete, puteti sa va ganditi la toate lucrurile care se ascund adanc in fibrele covorului dvs.: praf, murdarie, alergeni, bacterii, resturi de fecale provenite de la animalele de companie si par uman, murdarie si orice altceva ajunge in casa dvs. din exterior. Deci, de ce este important sa va curatati periodic covorul? Va invitam sa cititi acest articol pentru a afla beneficiile curatarii regulate a covoarelor si mochetei dvs.

  Economisiti bani si timp !

  Covoarele sunt scumpe, mocheta este la fel de scumpa. Curatarea regulata a covorului sau mochetei din casa dvs. va ajuta sa il pastrati in stare buna, protejandu-va investitia pe care ati alocat-o acestei operatiuni de curatare mochete. Acest lucru este important in special daca covorul dvs. este nou sau daca intentionati sa va vindeti in curand casa.
  Este mult mai convenabil sa cheltuiti niste bani pe un serviciu de curatenie cu covoare, decat sa inlocuiti mocheta sau covoarele din toata casa. Practic, un astfel de serviciu aduce plusvaloare casei dvs. si va ajuta sa folositi timpul mai judicios, fara a umbla prin magazine dupa covoare, mocheta sau festonarea acestora atunci cand le cumparati.

Imaginea conteaza! Imbunatatiti mirosul covorului…

  O casa si / sau un birou pur si simplu nu pot arata curate daca covoarele din interior nu sunt de fapt foarte bine ingrijite si improspatate. Aspirarea in mod regulat este o modalitate foarte buna de a elimina murdaria si resturile care ajung in covor sau in mocheta. Cu toate acestea, este necesara si o curatare mochete profunda, pentru a obtine rezultatele dorite. Veti aprecia aspectul covoarelor mult mai mult si veti fi bucurosi sa va prezentati casa oaspetilor sau vizitatorilor dvs. Atunci cand cineva intra intr-o casa noua, covorul este primul lucru pe care il vede. Imagineaza conteaza, iar un covor curat face o casa sa arate mult mai bine.

  Un alt motiv evident pentru care trebuie sa va curatati covorul sau mocheta cu serviciul de curatare mochete este imbunatatirea (sau mentinerea) mirosului dintr-o incapere. Poate v-ati intrebat uneori de ce in casa incepe sa miroasa ciudat, desi acolo este curatenie. Ei bine, acel miros poate veni de la fibrele imbacsite de mizerie ale covorului sau mochetei dvs.

  Acest lucru este valabil mai ales pentru casele cu animale de companie si copiii mici care pot varsa lichide sau mancare pe jos. Curatenia de rutina este importanta, iar o curatare ocazionala cu metoda de injectie-extractie si cu abur este o optiune excelenta daca doriti un covor proaspat si frumos mirositor.

O locuinta este bine intretinuta daca faci regulat o curatare canapele si scaune!

  Intr-o locuinta, curatarea tuturor obiectelor este foarte importanta. In special daca ai in casa multe obiecte tapitate, se impune o curatare canapele si scaune facuta de specialisti in domeniu, cu experienta bogata. Curatenia profesionala te ajuta sa intretii totul la cele mai bune standarde si prelungeste durata de utilizare a acestor obiecte scumpe.

  Curatarea regulata, cu metode specifice si profesionale, prelungeste durata de viata a mochetei, a canapelei sau a covorului dvs. Metoda curatarii covoarelor prin injectie-extractie poate spori semnificativ durata de viata a covoarelor, protejand investitia facuta de dvs. inclusiv in parchet. Pe langa covoare si mocheta este recomandata si o curatare canapele si scaune.

  Solutiile profesionale folosite de expertii in domeniu protejeaza calitatea aerului din interior. Covoarele, mocheta si tapiteria pot fi adevarate capcane pentru sanatatea oamenilor; cu toate acestea, factorii ce polueaza interiorul unei case trebuie indepartati pentru a proteja covorul si pentru a mentine calitatea aerului din interior. In cazul obiectelor tapitate, aceasta suprafata moale se poate deteriora usor daca nu este curata asa cum trebuie. Iar atunci cand ai mobila tapitata din lemn masiv, nu prea iti poti permite sa o strici in doar cativa ani.

  Curatarea profesionala face covoarele si tapitaria scaunelor si a fotoliilor mai usor de intretinut. Cele mai multe pete de pe tapiterie si covor sunt alcatuite din materie uscata care patrunde adanc in fibra tesaturii; atunci cand covoarele sunt curatate in mod regulat, totul este mai usor pentru dvs., caci petele vor fi indepartate rapid si eficient, fara cheltuieli prea mari.

  In plus, indepartarea petelor prin curatare canapele si scaune protejeaza rapid mocheta, covorul si tapiteria de deteriorarea fibrelor. In plus, este prevenita acumularea de alergeni si bacterii in aceste obiecte importante din casa. Umiditatea murdara a covoarelor poate duce la acumularea mai multor contaminanti nesanatosi ce afecteaza in timp in special sistemul respirator al oamenilor.
  Printr-o curatare profesionala se imbunatateste aspectul oricarei camere sau al biroului. Covoarele curatate si bine intretinute si mocheta curata si frumos mirositoare pot da un alt tonus celor care traiesc sau lucreaza acolo. Curatarea prin metoda injectie-extractie indeparteaza acarienii si plosnitele care pot sa gaseasca in tapiterie si covoare un mediu foarte prielnic pentru a se putea dezvolta.

In special in timpul iernii, e indicat sa apelezi la un serviciu profesional de curatare mochete si covoare…

  Poate parea inutil si ineficient sa apelati la un serviciu profesional de curatare mochete si covoare in timpul iernii, atunci cand murdaria, noroiul si zapada sunt aduse in mod regulat in casa dvs. Dar luati in considerare acest lucru: in timpul intunericului si al lunilor reci de iarna petrecem mai mult timp in interior, iar amanarea curatarii covoarelor si mochetei poate influenta calitatea aerului interior. Astfel, mediul sanatos pe care il doriti in interiorul casei nu mai este cel dorit.

  O firma specializata in astfel de operatiuni este indicata mereu pentru a va pastra covoarele si mocheta curate si sanatoase in orice moment al anului. Exista mai multe avantaje pentru a va curata covoarele si covoarele in mod regulat. Podelele dvs. vor arata grozav, alergenii de interior vor fi distrusi, iar covoarele si mocheta vor avea o durata de viata mai mare.

  Intretinerea obisnuita este esentiala, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa amanati curatarea profesionala a covoarelor si mochetei din casa dvs. pana in primavara, atunci cand toata lumea face o curatare mochete de primavara odata cu acea curatenie generala obisnuita la romani.

  Chiar si in timpul iernii, cei afectati de alergiile de interior nu scapa de probleme. In timpul sezonului rece, simptomele lor pot fi chiar mai grave, deoarece ei stau mai mult timp in interior si sunt expusi la alergenii respectivi pentru perioade mai lungi de timp. Unele materii si substante alergene, asa cum ar fi mucegaiul, se pot agrava chiar si in timpul iernii, atunci cand casele noastre sunt inchise pentru a mentine caldura in interior, dar mentin acolo inclusiv umiditatea si alergenii.

  Curatarea covoarelor si a mochetelor prin serviciul de curatare mochete va reduce nivelul de paraziti, acarieni de praf si spori de mucegai din locuinta dvs. si va duce la o imbunatatire a calitatii aerului interior pentru un mediu mai sanatos in propria dvs. casa. Daca dumneavoastra sau cineva din familie sufera de alergii de interior, curatarea covoarelor profesionale in mod regulat este o necesitate.
  Sarbatorile de iarna sunt o perioada ocupata din viata oamenilor si de multe ori e destul de greu sa facem fata tuturor sarcinilor pe care le implica mentinerea curateniei intr-o locuinta. Cu atat mai greu este in casele cu suprafata mare. Exista trafic pietonal crescut in orice casa, vin colindatori, oaspeti si alti invitati, iar astfel apare o probabilitate crescuta de “contaminare” cu alergeni si microbi. Astfel, dupa sarbatori, covoarele si mocheta pot parea obosite, murdare si uzate. E timpul sa apelati la un serviciu profesional de curatare mochete si covoare!

Curatenie ambasade si consulate

Curatenie in ambasade/consulate

Firma de curatenie Curat Art poate gasi solutii pentru orice problema. Va oferim servicii de curatenie ambasade si consulate, la pachete personalizate dupa cerintele fiecarui client.

Gama de servicii este complexa, celor enumerate li se adauga si alte operatiuni sau la cererea dvs. se poate configura un program personalizat.

Ce va oferim:

 • aerisirea si odorizarea spatiilor interioare
 • indepartarea pinzei de paianjen, curatarea peretilor, tavanelor
 • curatarea scrumierelor, inlocuirea sacilor menajeri
 • spalarea geamurilor interioare, a tocariei, curatarea pervazurilor
 • stergerea usilor
 • curatarea prizelor, intrerupatoarelor si a plintelor
 • stergerea mobilierului, curatarea aparaturii de birou,
 • udarea si stergerea prafului de pe plantele ornamentale
 • intretinerea plantelor decorative
 • strangerea resturilor menajere si degajarea gunoiului
 • tratarea cu solutii protectoare a suprafetelor de lemn, sticla, aluminiu, inox
 • curatat in detaliu obiecte electronice si electrocasnice
 • inlocurea sacilor menajeri si colectatrea gunoiului
 • aspirarea peretilor;
 • spalare, curatare si lustruire marmura, parchet, gresie, linoleum si alte suprafete tari
 • tratarea suprafetei din linoleum cu o solutie protectoare
 • spalare si curatare tapiterii din birouri
 • curatarea / dezinfectarea bucatariei (curatarea veselei si a obiectelor de protocol, curatarea si dezinfectarea peretilor acoperiti cu faianta, inox, a cuptorului cu microunde, curatarea exterioara a obiectelor electrocasnice, curatarea si dezinfectarea chiuvetelor, a blaturilor de bucatarie si a spatiilor de pregatit alimentele )
 • curatarea / dezinfectarea grupurilor sanitare cu solutii profesionale (stergerea si dezinfectarea peretilor acoperiti cu faianta, curatarea si dezinfectarea oglinzilor, stergerea de praf si curatarea umeda a corpurilor de iluminat, curatarea si dezinfectarea chiuvetelor si a blaturilor cu solutii dezinfectante, curatarea si dezinfectarea usilor si a peretilor despartitori de la toalete, curatarea si dezinfectarea vaselor de wc si a capacelor de toaleta cu solutii imbunatatite cu dezinfectant, curatarea si dezinfectarea cosurilor de gunoi, spalarea si dezinfectarea pardoselilor cu solutii profesionale, antibacteriene )
 • aspirarea si curatarea pardoselilor
 • aspirarea covoarelor cu aspiratoare profesionale Taski,
 • curatarea covoarelor prin metoda umeda injective – extractie sau samponare uscata cu utilaje profesionale Taski,
 • curatarea mecanica a pardoselilor cu masina monodisc Taski echipata cu pad-uri sau perii, potrivite fiecarui tip de pardoseala in parte
 • slefuit marmura si mozaic
 • recristalizat marmura si mozaic
 • lustruit marmura si mozaic
 • slefuit, llustruit si lacuit parchet vechi si nou
 • servicii de dezinfectie
 • completarea dispenserelor cu hartie igienica, servetele de hartie, sapun lichid/solid etc., in functie de necesar
 • curatarea ferestrelor exterioare cu o inaltime mai mica de 3 m de catre echipa de interventie
 • curatarea suprafetelor vitrate exterioare cu o inaltime mai mare de 3 m cu echipa de alpinisti utilitari

La cerere: curatatul teraselor, garajelor, subsolurilor, aprovizionarea cu consumabile, tuns gazon, intretinere curti interioare etc.

Call Us!