Dezinsectie deratizare Bucuresti

In afara de serviciile de curatenie, Societatea noastră vă oferă servicii de dezinsecţie deratizare, dezinfecţie si tratamente fitosanitare (erbicidare, tratamente pentru boli si daunatori), în orice domeniu de activitate (igienă şi sănătate publică, agricultură, horticultura).

Substanţele folosite sunt cuprinse în Registrul National al Produselor Biocide, selectând numai pe cele care NU PĂTEAZĂ, NU AU MIROS NEPLĂCUT, NU SUNT TOXICE, în măsura în care sunt respectate instrucţiunile date de operatori.

Putem executa operaţiuni de dezinsecţie pentru insecte târâtoare fără a deranja personalul unităţii dumneavoastră, folosind insecticide de ultimă generaţie (gel) cu randament maxim la o aplicare periodică (trimestrială).

Metodele folosite sunt în conformitate cu cele practicate în UE, iar activitatea se desfăşoară într-un sistem certificat ISO:9001/2008 , ISO 14001/1996 şi OHSAS 18001:2005.

Firma prestatoare este licenţiată de către A.N.R.S.C. (Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Publice de Gospodărie Comunală) cu Licenţă Clasa I pentru activităţi de Deratizare, Dezinsecţie şi Dezinfecţie, detine Autorizatie pentru servicii DDD emisa de catre PMB.

Precizam ca pentru serviciile de dezinsectie – deratizare sint necesare minim doua tratamente la interval de 14-21 zile.