Vremea umeda aduce cu ea si mucegaiul. Daca ati gasit pete de mucegai in casa, cel mai bine este eliminarea acestora cat mai repede cu putinta, pentru a evita patarea permanenta a peretelui.

In timp ce mucegaiul se dezvolta de obicei in baie si in subsoluri, acesta se mai poate dezvolta si in orice zona a casei cu umiditate ridicata si circulatia aerului este limtata. Aceasta problema poate fi rezolvata cu usurinta prin indepartarea mucegaiului cat mai repede posibil, continuand curatarea suprafetei in mod regulat.

[info]Nota: Retineti ca de fiecare data cand curatati mucegaiul, folositi manusi de cauciuc, ochelari de protectie si haine vechi, pentru a proteja pielea in timp ce curatati.[/info]

Solutia de curatare

Pasul 1

Daca este posibil, mutati in aer liber toate obiectele pe care s-a dezvoltat mucegaiul. Acoperiti suprafata de lucru cu ziar. Utilizati o perie uscata si rigida pentru a indeparta cat mai mult mucegai posibil, fara a utiliza orice solvent.

Pasul 2

Pentru eliminarea mucegaiului va recomandam SANO MILDEW ANTI MUCEGAI, ce indeparteaza mucegaiul si previne foarte eficient formarea acestuia, elimina cu usurinta petele de igrasie si resturile de sapun din cazi, chiuvete si alte accesorii.

Prevenirea aparitiei mucegaiului

Pentru a preveni aparitia mucegaiului, asigurati-va ca sunt indeplinite conditiile pentru un mediu sanatos.

[checklist]

  • mentineti un flux de aer adecvat;
  • folositi un dezumidificator pentru a se asigura ca aerul din casa este uscat (mai ales in subsoluri);
  • curatati suprafetele in mod regulat.

[/checklist]

Call Us!