Folosim echipamente profesionale adaptate oricarui tip de spatiu. Performantele lor deosebite confera muncii noastre eficienta maxima, in orice conditii am lucra. Dintre echipamentele pe care le folosim ne madrim cu: • Masina profesionala compacta pentru curatare prin injectie-extractie – TASKI Aquamat 10.1; • Aspirator profesional vertical cu performante mari de curatare – TASKI Tapiset 38. Echipamentele noastre profesionale reusesc acolo unde altii dau gres. Scoatem orice pata, redam stralucirea oricarei suprafete si igienizam orice spatiu din locuinte, birouri, institutii etc. Totul este facut astfel incat clientii nostri sa nu se confrunte cu niciun disconfort si sa beneficieze mereu de pretul optim. Suprafetele sunt astfel protejate de echipamentele folosite de personalul nostru.

Servicii de curatenie cu Echipamente profesionale

Echipa Curat Art are tot ce este nevoie atunci cand face curatenie, oriunde ar merge. Dotarile noastre noastre sunt de ultima generatie si asigura performante deosebite. Va prezentam mai jos echipamentele profesionale folosite de personalul Curat Art la prestarile de servicii de curatenie:

1.TASKI Aquamat 10.1

Masina compacta pentru curatare prin injectie-extractie.

 • Rezultate excelente la curatarea in profunzime;
 • Curatare efectiva si rapida a petelor;
 • Eficienta ridicata in operare;
 • O gama completa de accesorii pentru curatarea oricarui spatiu sau colt din incapere.

 

Rezultate de curatare in profunzime excelente
Curatarea in profunzime prin injectie-extractie este ultima tehnologie pentru curatarea deplina a mochetei sau covorului dumneavoastra. Aceasta metoda creste durata lor de viata prin indepartarea murdariei din profunzime. La acest avantaj se adauga si mentinerea aspectului placut al covorului sau mochetei pentru o perioada lunga de timp.

Curatarea efectiva si rapida a petelor
Aceasta masina performanta ajuta la curatarea efectiva si rapida a petelor. Impreuna cu accesoriul optional manual si produsele profesionale de indepartare a murdariei, afectarea covoarelor si mochetelor este redusa la minim.

Eficienta ridicata in operare
TASKI Aquamat 10.1 ajuta la indeplinirea eficienta si rapida a oricarei sarcini de curatare in profunzime. Totul este indeplinit mai repede pentru ca dumneavoastra sa va bucurati imediat de spatii curate si igienizate.

O gama completa de accesorii
Dispozitivul de injectie poate fi folosit pentru o pre-pulverizare inainte de curatarea profunda efectiva, maximizand astfel rezultatul de curatare. Peria manuala optionala de 12 cm poate fi folosita pentru curatarea tapiteriilor, a scarilor, si a altor zone greu accesibile. Peria de covoare indreapta fibrele mochetei sau covorului si confera acestora un aspect uniform, reducand timpul de uscare.

 

2.TASKI Swingo 450

Masina automata de curatat pardoseli, potrivita pentru utilizarea pe toate tipurile de suprafete mici, medii si aglomerate.

Dimensiunile reduse si simplitatea ii permit masinii sa poata fi utilizata intr-o mare varietate de aplicatii, cum ar fi:

 • Hoteluri;
 • Supermarket-uri;
 • Bucatarii;
 • Spitale;
 • Indepartarea unei cantitati mai mari de murdarie decat s-a intamplat vreodata – pe toate tipurile de pardoseala;
 • Adaptarea la utilizarea pe toate tipurile de suprafete mici, medii si aglomerate;
 • Performante de aspirare inegalabile – in urma va ramane o suprafata complet uscata pe aproape toate tipurile de pardoseli.

3.TASKI Swingo 750 E

Masina automata de curatat pardoseli cu alimentare la priza.

Forma patentata a periei urmareste profilul pardoselii si asigura o presiune egala pe intreaga suprafata de lucru. Astfel, masina are o excelenta capacitate de a indeparta murdaria. Lamelele in forma de U asigura indepartarea apei pe intreaga latime de lucru. Lamelele speciale si design-ul de aspiratie directa al masinii asigura indepartarea micilor resturi (ex. mucuri de tigara, fragmente de mancare etc.) fara colmatarea cailor de aspiratie.

 

4.TASKI Tapiset 38

Aspirator vertical cu performante mari.

 • Putere si eficienta;
 • Versatilitate;
 • Silentiozitate;
 • Imbunatatirea calitatii aerului din incaperi.


Putere si eficienta

Aspiratorul vertical TASKI Tapiset 38 produce un flux de aer cu intensitate ridicata si este echipat cu un motor performant. Aceste trasaturi sunt completate de o carcasa din ABS cu o durata de viata lunga. TASKI Tapiset 38 au greutate scazuta si sunt usor de manipulat, ceea ce le face fiabile si foarte usor de utilizat. Peria poate fi schimbata cu ususrinta, fara a fi nevoie de alte instrumente. Un led special indica umplerea sacului de praf sau montarea gresita a periei.

Versatilitate
Un tub flexibil face posibila curatarea usoara a suprafetelor aflate deasupra pardoselii. Ajustarea usoara a periei permite aspirarea eficienta pe diferite tipuri de covoare. Aceasta perie poate fi utilizata, de asemenea, si in pozitie orizontala pentru curatarea suprafetelor de sub paturi, fotolii, capapele, dulapuri etc.

Silentios
Nivelul redus al zgomotului produs de  aspiratorul vertical TASKI Tapiset 38 il face confortabil si placut de utilizat pentru cel care il foloseste si nu creeaza disconfort celor din jur.

Imbunatatirea calitatii aerului din incaperi
Acest aspirator performant foloseste mai multe stagii si elemente de filtrare. Ele consta in: sac dublu de praf, filtru care poate fi spalat, filtru pentru evacuare si filtru special pentru periile de carbon.

 

5.TASKI Vacumat 12 / 22

Aspirator pentru lichide si praf.

 • Flexibilitate maxima;
 • Versatilitate;
 • Productivitate crescuta;
 • Robustete si durabilitate.


Flexibilitate maxima

Aspiratorul pentru lichide poate fi echipat cu usurinta pentru operatii de aspirare a prafului, folosind un kit de aspirare a prafului foarte usor de atasat. Aceste avantaje fac din aspiratorul TASKI Vacumat 12 / 22  o masina multi-functionala pentru aspirarea prafului de pe orice tip de pardoseli.

Versatilitate
Datorita marii varietati de optiuni, aspiratorul poate fi folosit pentru curatare in combinatie cu monodiscurile TASKI. Utilizarea lui este indicata atat pentru curatenia ocazionala, cat si pentru curatenia de zi cu zi. Disponibilitatea accesoriilor speciale permite folosirea pentru curatarea scarilor si a suprafetelor verticale, cum ar fi geamurile sau fatadele de sticla.

Productivitate crescuta
Puterea mare de absorbtie combinata cu excelenta manevrabilitate si capacitatea mare a bazinului cresc eficienta aspiratorului.

Robustete si durabilitate
Un sistem mecanic special al sistemului flotor cu o filtrare dubla garanteaza dubla protectie a unitatii motorului si o durata de viata semnificativ prelungita. Carcasa este rezistenta la socuri si produse chimice, avand astfel o durabilitate crescuta.

 

6.TASKI Vento 15

Aspirator cu alimentare de la retea.

 • Maner cu design multifunctional;
 • Filtrare imbunatatita;
 • Sistem de roti ce permite manevrarea mai usoara;
 • Imbunatatiri si noi accesorii incluse.

 

Maner multifunctional
Noul design al manerului include o serie de caracteristici, cum ar fi: prezenta unui sistem intuitiv de deschidere a capacului, pornirea / oprirea aspiratorului se poate face prin apasarea cu piciorul, dotarea aspiratorului cu un sistem mai simplu de strangere a cablului de alimentare.

Imbunatatirea calitatii aerului
Aparatele folosesc un sistem de filtrare industrial compus dintr-un nou model special de sac de praf, filtru de bumbac, filtru de protectie a motorului si, optional, filtru pentru evacuare. Toate acestea conduc la o crestere semnificativa a filtrarii aerului in timpul sau dupa operatiunea de aspirare, precum si la cresterea duratei de viata a motorului. Datorita acestei tehnologii de ultima ora, aerul din interior devine mai curat si proaspat.

Sistem de roti ce permite o manevrare mai usoara a aparatului.
TASKI Vento 15 Feste dotat cu doua roti mari, fixe, in partea din spate, si cu doua roti mici de ghidaj in fata. Acestea asigura stabilitate maxima si manevrabilitate superioara noului model de aspirator.

Accesorii si functii suplimentare
Aspiratorul TASKI Vento 15 este dotat cu un sistem de fixare a kit-ului de aspirare pentru o depozitare mai facila. El este echipat cu un sistem de siguranta a cablului pentru evitarea detasarii acestuia in timpul functionarii.