Spalare si curatare profesionala mochete, covoare, scaune, sau canapele

Mocheta sau covorul, reprezinta o investitie importanta pentru firma sau caminul dumneavoastra. Asa cum imbracamintea trebuie curatata periodic pentru a-si mentine prospetimea si culoarea, asa si mocheta sau covorul au nevoie de o curatare periodica.

Particulele de praf si murdaria stransa, diminueaza viata mochetei sau a covorului si permit dezvoltarea controlata a bacteriilor, acarienilor, un adevarat pericol pentru sanatate si mai ales pentru copii sau persoane alergice.

Este indicata aspirarea mochetelelor si a covoarelor de doua ori pe saptamana, pentru a impiedica depunerea succesiva a straturilor de praf. (Tinand cont ca aspiratoarele de uz casnic nu sunt atat de puternice ca cele profesionale) CuratArt foloseste cele mai performante tehnici, utilaje si substante specifice curatarii mochetelor si a covoarelor, metodele folosite fiind de inalta performanta.

Modul de curatare al mochetei sau covoarelor difera in functie de material, gradul de dificultate intalnit si suportul pe care sunt montate. Alegem metoda de injectie-extracţie cu AQUAMAT 10.1 TASKI, prin spalare umeda, cu solutie speciala, pentru portiunile cu grad de murdarie ridicat, sau pentru covoarele cu parul inalt.

Aceasta metoda nu se recomanda pentru podele suspendate, sau spalarea directa pe parchetul natural. Cea de-a doua metoda de spalare, este metoda prin spalare uscata care se executa cu ergodiscul TASKI 165 si detergent special, aceasta fiind o metoda potrivita pentru orice tip de mocheta sau covor. In procesul de curatare a mochetelor si covoarelor includem si indepartarea petelor rezultate din presarea gumei de mestecat, inlaturarea petelor persistente cu solutii speciale, in functie de natura lor, aspirarea in profunzime cu aspiratorul TASKI si cu peria electrica TASKI.

Solutiile folosite sunt non-toxice, hipoalergice, biodegradabile, se usuca rapid si nu deterioreaza culorile.

Recomandam curatarea profesionala a mochetei si a covoarelor ori de cate ori este nevoie, sau cel putin o data la trei luni.

De asemenea va mai putem ajuta prin curatarea canapelelor, fotoliilor, scaunelor tapitate precum si a tapiteriilor auto.

Curatarea mochetei/ covorului/ scaunelor/ canapelelor, la sediul clientului:

Reprezentantii nostri se deplaseaza la sediul clientului, pentru a stabili metoda de spalare optima. In functie de rezultatul primit, echipele noastre mobile se deplaseaza la sediul clientului pentru a executa una din cele doua metode de spalare: spalare uscata cu spuma activa sau injectie/extractie.

In ambele situatii se testeaza rezistenta culorilor la solutiile utilizate, pe o suprafata mica, intr-o zona retrasa. La curatarea prin metoda uscata, timpul de uscare al covorului sau mochetei este de aproximativ 3 ore in functie de ventilatie.

Curatarea covorului/ scaunelor, la sediul societati noastre:

Pentru curatarea covoarelor sau scaunelor la sediul nostru, se folosesc aceleasi metode descrise mai sus, legandu-se intotdeauna metoda potrivita, in functie de natura materialelor sau a gradului de murdarie.

Curatarea cu spuma uscata a mochetelor, covoarelor si tapiteriilor, prezinta urmatoarele avantaje:

Spuma activa patrunde adanc la radacina firelor, aducand la suprafata murdaria depusa;

  • Reduce timpul de uscare al covorului sau mochetei;
  • Preintampina aparitia mirosului neplacut;
  • Prelungeste viata fibrelor textile, revigoreaza culorile si lasa o textura fina a firelor;
  • Produsul este ecologic si nu dauneaza sanatatii;

Pretul pentru acest serviciu este intre 2.5-5 ron fara Tva. Va rugam solicitati oferta personalizata.