Obiectivul nostru principal este satisfacția completă a clienților. Oferim o gama variata de servicii de curatenie. Avem pachete de servicii predefinite, dar la cerere personalizam serviciile in functie de nevoile clientilor nostri. Prețurile negociate cu fiecare client sunt determinate în funcție de mai mulți factori, iar noi încercăm, de fiecare dată, să găsim cea mai convenabilă ofertă de preț pentru fiecare. Suprafața interioară care este curățată și igienizată poate fi foarte murdară sau mai puțin murdară și, astfel, necesită un efort mai mic sau mai mare și utilizarea unei cantități diferite de produse profesionale. Tinand cont de acest aspect, stabilim pretul de comun acord cu clientul. Tinem cont de toti parametrii camerelor sau spatiilor exterioare curatate, totul pentru ca tu sa beneficiezi de cel mai bun pret.

Curat Art, compania ta de curățenie

Oferim servicii profesionale de curatenie in Bucuresti si in judetul Ilfov. Cu noi beneficiezi de cel mai bun raport calitate-pret. Suntem printre cei mai buni, indraznim sa spunem, atat pe piata serviciilor de curatenie in domeniul rezidential, cat si pe segmentul comercial. Prin ceea ce facem, asigurăm confortul clienților noștri și îi ajutăm să trăiască și să lucreze într-un mediu curat și sănătos.

Fie ca ai nevoie de curatenie generala sau vrei curatenie de intretinere, Curat Art va sta la dispozitie cu gama completa de servicii in acest domeniu. Avem abilitățile necesare pentru a ști ce să vă oferim și pentru a găsi soluțiile flexibile pe care le doriți. Pentru noi, curățenia înseamnă mai mult decât strălucirea unui spațiu interior sau mirosul plăcut care rămâne în urmă. Angajații Curat Art fac din curățare o adevărată pasiune, iar curățarea face parte din viața de zi cu zi a companiei noastre.

Ne apucăm mereu de lucru convinși că vom readuce zâmbetul pe buze celor care ne solicită ajutorul. Nicio provocare nu este prea mare pentru noi. Dorim să fim siguri că toți clienții sunt pe deplin mulțumiți și îi întâlnim cu soluții complete și foarte eficiente. Știm să ne adaptăm bine oricărui mediu de lucru și avem toate echipamentele necesare chiar și în cele mai dificile locuri. Optând pentru o colaborare pe termen lung cu noi, nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la curățarea locuinței sau a biroului.

Pachete de servicii adaptate clientilor nostri

Avem pachete de servicii special concepute pentru firme din diverse ramuri de activitate. In acest fel, reduceti cheltuielile efectuate cu personalul de curatenie si beneficiati de un serviciu de calitate de la noi. Angajații Curat Art pot fi prezenți tot timpul la sediul companiei dumneavoastră sau numai în intervalele de timp convenite. Putem asigura serviciul de curatenie in timpul sau in afara programului de lucru la sediul companiei dumneavoastra. Mulți manageri ai companiilor românești și multinaționale optează, în număr tot mai mare, pentru externalizarea acestui serviciu, rezultatele fiind foarte bune.

Cunoaștem bine nevoile unei companii în ceea ce privește serviciile de curățenie. Vă putem oferi consultanță și sfaturi oricând doriți, fără să plătiți niciun ban. Dacă alegeți să colaborați cu noi, vom fi foarte fericiți, dar această alegere vă aparține. Aveți la dispoziție și portofoliul nostru, pe care îl puteți consulta oricând pe site. Va stam la dispozitie pentru orice fel de intrebari sau nelamuriri. Curat Art este aici pentru tine. Împreună putem face lumea mai curată!