Principalul nostru obiectiv este satisfactia deplina a clientului. Asiguram o gama variata de servicii de curatenie. Avem pachete de servicii predefinite, dar la cerere personalizam serviciile in functie de necesitatea clientilor nostri. Preturile negociate cu fiecare client sunt stabilite in functie de mai multi factori, iar noi incercam, de fiecare data, sa gasim cea mai convenabila oferta de pret pentru fiecare. Suprafata interioara care este curatata si igienizata poate fi foarte murdara sau mai putin murdara si, astfel, necesita un efort mai mic sau mai mare si folosirea unei cantitati diferite de produse profesionale. Tinand seama de acest aspect, stabilim pretul de comun acord cu clientul. Luam in calcul toti parametrii incaperilor sau ai spatiilor exterioare curatate, totul pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cel mai bun pret.

Curat Art, firma dumneavoastra de curatenie

Oferim servicii profesionale de curatenie in Bucuresti si in judetul Ilfov. Cu noi, beneficiati de cel mai bun raport calitate-pret. Suntem printre cei mai buni, indraznim sa spunem, atat pe piata serviciilor de curatenie in domeniul rezidential, cat si pe segmentul comercial. Prin ceea ce facem, asiguram confortul clientilor nostri si ii ajutam sa traiasca si sa munceasca intr-un mediu curat si sanatos.

Fie ca aveti nevoie de curatenie generala, fie ca doriti curatenie de intretinere, Curat Art va sta la dispozitie cu gama completa de servicii in acest domeniu. Avem priceperea de care e nevoie pentru a sti ce sa va oferim si pentru a gasi solutiile flexibile pe care le doriti. Pentru noi, curatenia inseamna mai mult decat stralucirea unui spatiu interior sau mirosul placut care ramane in urma. Angajatii Curat Art fac din curatenie o adevarata pasiune, iar curatenia face parte din viata de zi cu zi a companiei noastre.

Pornim mereu la lucru fiind convinsi ca vom readuce zambetul pe chipul celor care ne solicita ajutorul. Nicio provocare nu este prea mare pentru noi. Vrem sa fim siguri ca toti clientii sunt multumiti in totalitate si venim in intampinarea lor cu solutii complete si foarte eficiente. Stim sa ne adaptam bine oricarui mediu de lucru si dispunem de toate echipamentele necesare chiar si in cele mai dificile locuri. Optand pentru o colaborare de lunga durata cu noi, nu veti mai avea grija curateniei acasa sau la birou.

 

Pachete de servicii adaptate clientilor nostri

Avem pachete de servicii special concepute pentru companii din diverse ramuri de activitate. In acest mod, reduceti cheltuielile facute cu personalul de curatenie si beneficiati de un serviciu de calitate din partea noastra. Angajatii Curat Art pot fi prezenti tot timpul la sediul firmei dumnevoastra sau doar in intervalele orare agreate. Putem asigura serviciul de curatenie in timpul sau in afara orelor de lucru de la sediul companiei dumneavoastra. Multi manageri de companii romanesti si multinationale opteaza, in numar tot mai mare, pentru externalizarea acestui serviciu, rezultatele fiind foarte bune.

Cunoastem bine necesitatile unei companii in privinta serviciilor de curatenie. Va putem oferi consultanta si sfaturi oricand doriti, fara ca dumneavoastra sa platiti niciun ban. Daca veti alege sa colaborati cu noi, vom fi foarte bucurosi, dar aceasta alegere va apartine. Aveti la dispozitie si portofoliul nostru pe care il puteti consulta oricand pe site. Va stam la dipozitie pentru orice fel de intrebari sau nalamuriri. Curat Art este aici pentru dumneavoastra. Impreuna putem face lumea mai curata!