Daca ai o afacere, noi avem solutii complete de servicii de curatenie  pentru tine. Atunci cand desfasori o afacere, indiferent de domeniul in care activezi, ai nevoie de parteneri de incredere, inclusiv pentru servicii de curatenie. Totul trebuie sa arate impecabil in birourile sediului in care se desfasoara activitatea afacerii tale in fiecare zi. Inevitabil, oamenii vor lasa in urma lor pete pe mocheta, praf, resturi de mancare sau chiar un miros puternic de fum de tigara, acolo unde exista un spatiu special amenajat pentru fumatori.

Poti lasa totul in seama noastra si vei vedea ca in scurt timp vei avea din nou spatii de lucru si birouri curate, in care totul sa se desfasoare normal zi de zi. Exista multe domenii in care oferim servicii de top, unele dintre ele necesitand o calitate ridicata a serviciului prestat de noi. In domeniul turismului, de exemplu, hotelurile, pensiunile si restaurantele necesita servicii de curatenie la cel mai inalt nivel, astfel incat clientii care intra intr-o unitate hoteliera sa simta cu adevarat ca se afla intr-un loc deosebit.

Depunem constant toate eforturile de care este nevoie pentru ca toti clientii nostri sa fie multumiti de calitatea curateniei pe care o facem. Vrem sa primim mereu feedback-ul lor si sa stim ce putem imbunatati, iar noi promitem ca facem tot posibilul pentru a satisface chiar si cele mai refinate pretentii si a indeplini totul in conditii de maxima calitate si siguranta.

Nu numai curatenia obisnuita, in diverse tipuri de spatii, este specializarea noastra, ci si curatarea diverselor urme de vopsea si graffiti aflate la exteriorul unor cladiri. Acestea sunt foarte greu de indepartat cu ajutorul produselor de curatenie gasite in magazine, insa noi, ca firma de curatenie cu o bogata experienta in domeniu, stim exact ce trebuie facut si folosim produse de top, cu eficienta maxima in scoaterea acestor pete si urme dificile.

Alege un partener de incredere pe termen lung!

De-a lungul timpului, foarte multi clienti, din domenii dintre cele mai diverse, ne-au incredintat misiunea de a face curatenie in interiorul sau exteriorul unor cladiri. Ambasadele, sediile de firme, ansamblurile rezidentiale, locuintele private, halele industriale, cluburile si targurile organizate in diverse sectoare de activitate sunt doar cateva dintre proiectele complexe pe care noi le-am desfasurat si le-am dus la bun sfarsit de fiecare data.

Oamenii tineri, dinamici si entuziasti pe care ii avem angajati intervin prompt oriunde sunt solicitati pentru a termina cat mai repede ceea ce au de facut. Ei comunica eficient cu clientul, iar seful echipei de curatenie actioneaza intotdeauna pentru ca totul sa fie dus la indeplinire asa cum beneficiarul isi doreste. Curatart este o mare familie, iar colaborarea si lucrul in echipa reprezinta unul dintre avantajele cele mai mari pe care le avem in eficienta activitatii noastre.

Seriozitatea de care dam dovada si atentia la toate detaliile, alaturi de profesionalismul care ne caracterizeaza se constituie in avantaje deosebit de importante pentru care oricine ne poate alege. Atunci cand optati pentru serviciile noastre de curatenie, aveti garantia sigurantei si a confidentialitatii din partea tuturor angajatilor pe care ii trimitem in locatiile respective. Lucram impreuna cu clientii nostri pentru a gasi cele mai bune preturi pentru fiecare dintre ei, astfel incat sa dezvoltam o relatie de durata cu toti.

Call Us!