CuratArt continua colaborarile de succes si asigura serviciile de curatenie necesare acolo unde este solicitata. Una dintre aceste colaborari este cea cu administratia caminului UNArte Bucuresti. Dat fiind faptul ca studentii au intrat intr-o binemeritata vacanta, munca noastra a inceput dupa ce sesiunea lor s-a incheiat. Dupa numai doua luni, studentii vor reveni in camerele lor de camin, iar „bobocii” vor face cunostinta pentru prima data cu atmosfera aparte a unui camin studentesc.

 

Noi dorim sa ne asiguram ca totul este curat, igienizat si in perfecta ordine atunci cand ei vor pasi in prima zi in noile camere. Fiecare inceput de an universitar este special pentru studenti, iar atmosfera generala a caminului este data in special de curatenia temeinica pe care noi o asiguram aici.

 

De fapt, activitatea noastra a inceput cu ceva saptamani inainte ca ei sa plece in vacanta. In fiecare camera a fost transmisa, in prima faza, rugamintea noastra de a fi dezghetate frigiderele si congelatoarele. Si acestea necesita curatare si igienizare deoarece ii pot expune pe tineri la probleme de sanatate din cauza microbilor si bacteriilor ce gasesc acolo un mediu primitor.

 

In fiecare camera a caminului (camere cu cate doua sau patru paturi) am inceput cu curatarea paturilor si saltelelor, dar si a zonei de sub acestea. Este inevitabila acumularea de praf si resturi in camerele in care locuiesc cateva persoane, iar noi suntem constienti de acest lucru. Prin folosirea produselor profesionale din gama Sano, www.curatart.ro a asigurat aici o igienizare si curatare ca la carte. In fiecare camera se afla dus, WC, chiuveta, dar si un sifonier.

 

Atat mobilierul, cat si elementele din baie au fost curatate temeinic cu solutii profesionale. Depunerile de calcar si rugina au fost, de asemenea, inlaturate cu succes. Am aplicat exact tratamentele de care fiecare suprafata avea nevoie, fie ca aceasta a fost gresie, faianta, parchet sau suprafete emailate. In plus, angajatii nostri au inlaturat cu succes si petele de grasime de pe toate suprafetele cu SANO DG-1 FORTE GREASE REMOVER.

 

Pe fiecare etaj al caminului se gasesc si grupuri sanitare cu dusuri, acestea fiind si ele curatate cu grija. Spatiile de pe fiecare etaj, destinate gunoiului, sunt o adevarata provocare pentru noi. Depunerile de grasime si alte materiale, in jurul acestora, necesita folosirea unor solutii concentrate, cu actiune puternica.

 

O atentie deosebita trebuie acordata si camerelor de protocol, acestea fiind destinate Rectorilor din Bucuresti sau din tara. Noi, la www.cuartart.ro suntem atenti la fiecare detaliu din aceste spatii, atat la cele din camere, cat si la cele comune. Totul va arata impecabil dupa finalizarea intregii operatiuni. Astfel, camerele sunt pregatite pentru un nou an universitar de succes pentru toti studentii din caminul UNArte.

Call Us!