Serviciul nostru de spalare geamuri vine in sprijinul celor care au o locuinta mare, cu ferestre inalte, sau un spatiu de birouri cu multe ferestre. Avem tot ce ne trebuie pentru a oferi acest serviciu la cele mai inalte standarde. Materialele profesionale folosite si instrumentele de lucru cu care angajatii nostri lucreaza sunt unele dintre cele mai mari avantaje pe care le avem.

Atunci cand aveti geamuri situate la o inaltime mare, noi putem veni inclusiv cu o echipa de alpinisti utilitari pentru a le curata asa cum trebuie. Serviciul nostru este garantat la standarde ridicate inclusiv pentru fatadele de sticla sau pentru suprafetele din geam care se pot gasi in spatiile de birouri.

Spatiile moderne au inclusiv pereti despartitori din geam mat sau transparent. Toate acestea necesita o curatare temeinica deoarece orice pata de mizerie se poate vedea imediat dupa curatarea sticlei. Orice geam sau vitrina capata un aspect inestetic atunci cand pe acestea se depune praf sau murdarie. Detergentii profesionali si solutiile de curatare puternice actioneaza si preventiv. Acestea au si efect antistatic, prevenind o perioada lunga alte depuneri.

Nu conteaza cum sunt pozitionate geamurile sau chiar oglinzile dintr-o cladire sau din afara acesteia. Intervenim oriunde este nevoie de o solutie profesionala de curatare a geamurilor. Pentru a ne asigura ca sticla isi recapa stralucirea totala, ele vor fi spalate atat la interior, cat si la exterior.

Serviciile noastre sunt oferite si in cazul curateniei care se face dupa renovari. Tarifele percepute pot fi diferite de la un caz la altul deoarece consumul de materiale este diferit. Fiecare client isi poate negocia pretul pe care e dispus sa il achite pentru servicul prestat de noi. In operatiunea de curatare a geamurilor trebuie sa ne asiguram ca siguranta tuturor celor implicati este garantata.

Lucram inclusiv in afara programului de lucru al clientului si finalizam mereu la timp lucrarea pentru care suntem angajati. Atunci cand trebuie curatate geamurile, e important sa se tina cont si de materialele din care ramele acestora sunt facute. In cazul celor din lemn, noi folosim solutii speciale care nu afecteaza lacul aplicat pe acest material.

Este important sa cunoastem toate detaliile legate de cladire si pozitionarea ei. Vom evita spalarea geamurilor in lumina directa a soarelui. Acest lucru este necesar deoarece pe sticla pot aparea urme inestetice cauzate de uscarea ei accelerata. Noi oferim fiecarui client toate detaliile necesare, inca de la inceput. Comunicarea cu partenerii nostri este mereu cheia unui lucru bine facut.

Call Us!