Serviciul de spalare si curatare mochete pus la dispozitia dumneavoastra de Curat Art reprezinta o alegere inspirata atunci cand acasa sau la birou aveti pardoseala acoperita cu mocheta. Este preferabil ca mocheta sa aiba o culoare cat mai inchisa pentru ca ea sa nu se murdareasca repede. O mocheta de calitate necesita o atentie deosebita pentru a nu fi deteriorata in timp. Nu este de ajuns sa dati cu aspiratorul si sa aspirati praful, caci in scurt timp veti observa ca fibrele ei se deterioreaza vizibil.spalare si curatare mochete

 

Noi aplicam solutii de curatare in profunzime, care pastreaza culoarea initiala a mochetei. Mocheta este apreciata pentru eleganta pe care o aduce in special in spatiile de birouri. Folosim tehnica de injectie-extractie si aparate cu monodisc pentru ca rezultatele sa fie cele mai bune. Detergentul activ special conceput pentru curatarea acestui material indeparteaza nu numai murdaria vizibila, ci curata si fibrele naturale sau articiale in profunzimea lor.

 

In alte cazuri, spuma uscata utilizata pentur spalarea si curatarea mochetelor este o solutie preferabila, in special daca mocheta acopera o suprafata precum parchetul. Atunci cand aveti mocheta in locuinta sau la birou va puteti lovi si de o alta neplacere: guma de mestecat. Aceasta este foarte greu de inlaturat cu metodele conventionale. Aveti nevoie de asistenta de specialitate pentru a nu produce pagube mochetei.

 

Probleme create de mocheta murdara

 

E bine de stiut ca mocheta care nu este spalata in mod corespunzator poate crea si alte probleme. Una dintre cele mai grave este aparitia mucegaiului. Acest lucru se intampla atunci cand o spalati cu prea multa apa, iar umiditatea stagneaza in tesatura. Investitia facuta in mocheta din casa dumneavoastra poate fi una mare. E indicat sa investiti si in intretinerea ei pentru a va bucura cat mai mult de confortul pe care il asigura intr-o incapere.

 

Altfel, puteti constata intr-un timp destul de scurt ca mocheta arata prea invechita, mizeria din ea parca nu iese, iar mirosul pe care il emana este foarte neplacut. La nivelul pardoselii se pot aduna multi microbi si mizerie. Din acest motiv, recomandam ca mocheta sa fie aspirata de praf de minimum doua ori pe saptamana si curatata profesional cam de doua ori pe an sau la fiecare 3-6 luni.

 

In functie de suprafata pe care trebuie sa o curatam, va vom face o oferta personalizata de pret. Costul interventei este unul fix, fara a fi cazul unor renegocieri. Lucram profesionist, transparent si cu multa placere oriunde suntem solicitati! Despre noi veti gasi mereu cele mai bune referinte.

Call Us!