Folositi cu incredere acest ulei pentru copii Sano Baby Oil 500 ml si veti observa imediat eficienta lui zi de zi. Produsele marca Sano sunt comercializate pe piata din Romania de Curatart, firma care presteaza servicii de curatenie la cele mai inalte standarde in Bucuresti si Ilfov.

Un produs precum acest ulei pentru copii Sano Baby Oil 500 ml este un ajutor de nadejde pentru orice parinte care vrea sa ofere nou-nascutului sau toata protectia necesara. Sistemul imunitar al bebelusilor nu este foarte puternic la inceput. E nevoie de atentie, profilaxie si produse sigure si eficiente care sa ajute la prevenirea si tratarea problemelor aparute.

Acest ulei pentru copii Sano Baby Oil 500 ml nu are contraindicatii speciale si poate fi folosit de fiecare data cand masati bebelusul. El confera o stare de bine si relaxeaza corpul micutului dumneavoastra. Astfel, el va fi protejat si va avea un somn odihnitor si relaxant dupa fiecare imbaiere. Uleiul este recomandat si pentru folosirea in perioada de refacere dupa anumite afectiuni, iritatii sau neplaceri pe care cel mic le poate avea.

Ce beneficii ofera folosirea uleiului pentru bebelusi

Cu totii stim ca un somn odihnitor ajuta la mentinerea starii de sanatate a oamenilor maturi, dar mai ales a bebelusilor. Acest ulei specal marca Sano poate fi aplicat, prin masarea usoara a zonei, dupa schimbarea scutecelor bebelusului dumneavoastra. Produsul nu da reactii alergice si lasa in urma un miros placut si linistitor pentru cel mic.

Bineinteles, trebuie stiut faptul ca uleiul special conceput pentru bebelusi nu trebuie utilizat in exces. Uleiul hidrateaza pielea sensibila a micutului si o protejeaza, in special dupa imbaiere, atunci cand pielea poate fi usor sensibilizata. Produsul are si proprietati antiseptice, prevenind complicatiile date de eventuala prezenta a unor bacterii pe suprafata pielii lui.

Partile delicate, cele din zona unde este aplicat scutecul, necesita o atentie deosebita, in special in primele luni de viata. Prezenta unor agenti patogeni in aceasta zona a corpului poate duce la infectii, dermatite sau eczeme. Puteti evita acest probleme folosind cu toata increderea uleiul marca Sano, special conceput pentru bebelusi.

Call Us!