Ca firma de curatenie, Curat art va recomanda mereu produse de cea mai buna calitate ale celor mai buni producatori in domeniu. Este si cazul acestui tip de solutie anticalcar Sano Anti Kalk masina de spalat vase 500 ml, care se distinge fata de altele prin eficienta ridicata si actiunea imediata asupra masinii de spalat vase. Aceasta solutie indeparteaza rapid depunerile de calcar si ajuta la intretinerea periodica a masinilor de spalat vase, precum si a celor de spalat rufe.

Masina de spalat vase nu va avea o durata de functionare foarte mare daca in locuinta dvs. apa curenta este dura. Se cunoaste foarte bine faptul ca aparatele electrocasnice au mari probleme din cauza calcarului, in cazul in care nu este folosita o solutie eficienta (sub forma de praf sau lichid) pentru a preveni depunerea lui. Sunt si situatii in care producatorul unei masini de spalat vase nu va onora obligatia de a asigura garantia legala deoarece masina nu este folosita in conditii optime.

Sfaturi pentru o buna intretinere a masinii de spalat vase

Daca doriti sa intretineti o masina de spalat vase asa cum trebuie, urmati aceste sfaturi si intretineti un astfel de aparat electrocasnic in conditii cat mai bune. Duritatea apei curente este variabila, in functie de zona in care locuiti si de caracteristicile solului. Se cunoaste foarte bine faptul ca zonele exploatate agricol in trecut prezinta o duritate mai mare a apei extrase chiar si de la mare adancime. Acest lucru este cauzat de folosirea intensiva a ingrasamintelor pentru culturile agricole.

Multe masini de spalat vase au functie de autocuratare, ceea ce nu exclude insa grija pe care dvs. trebuie sa o acordati acestui aparat. Toate garniturile si componentele fixe sau rabatabile trebuie curatate cu aceasta solutie anticalcar Sano Anti Kalk masina de spalat vase 500 ml. Totusi, din cand in cand este indicat sa introduceti otet in recipientul pentru detergent lichid sau chiar pe fundul masinii.

Otetul va elimina calcarul depus pe anumite componente si va improspata masina de spalat vase asa cum doriti dvs. Grasimea si resturile de mancare afecteaza in timp masinile de spalat vase. Aunci cand o curatati, acordati grija fiecarui colt si utilizati aceasta solutie anticalcar Sano Anti Kalk masina de spalat vase 500 ml pentru o indepartare eficienta a calcarului. Respectand aceste sfaturi de intretinere, veti reusi sa prelungiti durata de utilizare a aparatului.

 

 

Call Us!