Curat Art, firma de curatenie cu experienta indelungata in domeniu, va recomanda acest detartrant WC Sano Bon 750 ml. Formula lui speciala 3 in 1 ajuta la indepartarea urmelor de tartru de pe vasul toaletei tale.Produsul curata eficient calcarul, oricat de vechi ar fi el, si confera stralucirea de la inceput vasului de toaleta.

 

Despre calcar se stie ca afecteaza inclusiv sanatatea oamenilor, in special pielea si parul. El reduce eficienta energetica a aparatelor electrocasnice si a instalatiilor de incalzire, provocand mari pagube intr-o locuinta. Daca nu ai instalat un sistem special de tratare a apei consumate in gospodaria ta, atunci trebuie sa folosesti produse de incredere cu ajutorul carora sa inlaturi efectul acestuia.

 

Cum iti afecteaza calcarul casa si viata

 

Daca folosesti apa dura la baie, vei vedea ca samponul sau sapunul nu au aceeasi eficienta si trebuie sa folosesti mai mult din fiecare atunci cand te speli. Acesta este doar un neajuns al calcarului din apa dura, caci el poate avea si alte efecte neplacute. Conform statisticilor, intr-o casa se poate acumula, intr-un an, o cantitate de aproximativ 70 kg de calcar.

 

Actiunea calcarului este distructiva in timp. Mineralele de calciu si magneziu din apa dura provoaca mari pagube daca nu acorzi atentie maxima intretinerii suprafetelor. Cele mai costisitoare pagube sunt cele asupra masinii de spalat si centralei termice. Nu vei inlocui prea des centrala, asa ca o masura foarte buna pe care o poti lua este sa o intretii cat mai bine cu putinta.

 

In baie, acest detartrant WC Sano Bon 750 ml nu te va dezamagi niciodata atunci cand il folosesti. Daca doresti sa inlaturi inca din instalatia de apa curenta efectele calcarului, este util de folosit un filtru magnetic special plasat pe conducta de alimentare cu apa, la intrarea in casa. Exista si instalatii foarte sofisticate de tratare a apei curente, inclusiv unele cu osmoza inversa, insa pretul lor este foarte mare.

 

Cu timpul, vei observa ca aspectul vasului de toaleta, al accesoriilor din baie, al chiuvetei si bateriei nu mai este acelasi ca la inceput. Incearca macar o data acest detartrant WC Sano Bon 750 ml si vei constata imediat diferenta majora fata de alte produse similare de pe piata de profil. Poti lua acum o decizie avantajoasa in plan financiar pentru intreaga familie si sa utilizezi cu incredere produsele Sano pentru intretinerea si tratarea suprafetelor din baie si a accesoriilor sanitare.

 

Call Us!