www.curatart.ro colaboreaza pe servicii de curatenie de doi ani cu BPP Professional Education, o firma de training recrutare.  Serviciile de curatenie prestate de noi sunt complete, ele fiind asigurate de o persoana detasata la sediul acestei companii. Increderea pe care managerii ei o au in noi, precum si profesionalismul nostru deplin au facut ca aceasta colaborare sa fie una indelungata.

 

Serviciile de curatenie asigurate la sediul companiei BPP Professional Education includ atat salile de curs, cat si birourile si toaletele. Stim sa ne adaptam fiecarui tip de serviciu solicitat de partenerii nostri de incredere si dam dovada de flexibiliate si seriozitate maxima in orice situatie. Zi de zi, la sediul oricarei companii pot aparea probleme de diverse tipuri, unele chiar neasteptate.

 

Atmosfera de prospetime si curatenia necesara in cladirea BPP Professional Education se datoreaza in mare parte produselor profesionale pe care noi le utilizam zilnic si utilajelor moderne folosite. Instruirea constanta a personalului nostru face prte din strategia asigurarii unor servicii de curatenie de calitate pentru toti clientii, iar de aceasta sarcina ne achitam, de asemenea, din plin.

 

In urma discutiei noastre initiale, managerul BPP Professional Education a optat pentru un abonament personalizat de prestare a serviciilor de curatenie. Activitatea noastra la sediul BPP nu se limiteaza doar la activitatea angajatului detasat acolo. Pastram in permanenta legatura cu partenerii nostri pentru a fi siguri ca standardele de curatenie sunt respectate intocmai, conform rigorilor pe care noi le avem.

 

Fiind o cladire cu trafic intens, interventia pentru curatare si igienizare este necesara tot timpul. In cei doi ani de colaborare cu BPP Professional Education nu s-au inregistrat sesizari privind calitatea serviciilor de curatenie prestate de www.curatart.ro. Externalizand serviciile de curatenie catre noi, compania BPP a inregistrat beneficii atat in plan financiar, cat si in planul logisticii pe care ar fi trebuit sa o asigure daca ar fi avut angajati proprii care se ocupe de aceste operatiuni.

 

Call Us!