Un ajutor foarte util in orice efort de a face curatenie in locuinta sau in orice incapere sunt aceste servetele mobila Sano Rahit Furniture. Fiecare pachet contine 20 de servetele umede perfecte pentru curatarea mobilei de orice tip, fie ea din PAL, fie din lemn masiv. Servetelele de la Sano au un efect antistatic, curata si protejeaza mobila dvs., indepartand eficient numeroase tipuri de pete care se formeaza pe aceasta.

In ce tip de mobila sa investiti: din PAL sau lemn masiv?

Daca v-ati cumparat de curand o casa sau doriti sa va renovati locuinta, cu siguranta va ganditi si la mobila din ea. Intrebarea pe care multi si-o pun se refera la tipul de mobila si la cel mai bun pret. Cea din lemn masiv este mai eleganta si de calitate, dar costa mult. Mobila din PAL este mai ieftina, insa nu are acelasi aspect.

Orice ati alege, mobila din locuinta dvs. trebuie sa fie curatata si lustruita asa cum trebuie, folosind servetele mobila Sano Rahit Furniture. In plus, ea nu trebuie expusa umezelii, razelor solare sau altor factori nocivi precum caldura excesiva. Acesti factori pot afecta destul de grav mobila din casa dvs. si ii scurteaza perioada de folosire, afectand si partea ei estetica.

Unul dintre avantajele mobilei din PAL este dat de faptul ca ea are un cost scazut fata de cea din MDF sau din lemn masiv. Aveti posibilitatea de a alege mobila din PAL in mai multe variante de culoare si modele. Insa acest tip de mobila are o sensibilitate mai mare la umiditate si rezista mai putin timp in stare buna, in comparatie cu cea din lemn masiv.

Oamenii aleg tot mai mult si mobilier din MDF, si acesta putand fi curatat foarte bine cu servetele mobila Sano Rahit Furniture. MDF-ul are o duritate mai mare decat PAL-ul. El rezista mai bine la umiditate si are o durata mai lunga de utilizare fata de PAL. Este folosit in special la baie si bucatarie, in virtutea acestor calitati foarte importante. Daca se intampla ca suprafata lui sa se zgarie, il puteti revopsi cu usurinta.

Nu in ultimul rand, mobila din lemn masiv este preferata de mai putini oameni din cauza pretului ridicat. Insa ea poate rezista chiar si cateva generatii. O puteti revopsi cu usurinta, se poate lacui sau reconditiona atunci cand este nevoie. Aspectul mobilierului din lemn masiv este ireprosabil, efectul final cu adevarat senzational.

Call Us!