Curatart este o companie cu o bogata traditie pe piata serviciilor de curatenie, aducand in Romania si cunoscutele produse de igiena personala din gama Sano. Printre cele mai cumparate produse disponibile pe site-ul nostru sunt si aceste scutece pentru bebelusi Sano Baby Premium NB28 intre 2-5 kg.

Aceasta marca de scutece este disponibila si pentru bebelusi cu greutatea cuprinsa intre 8 si 13 kg. Indelung testate de specialisti in domeniu si verificate cu minutiozitate in fiecare etapa a folosirii lor, scutecele Sano sunt definitia calitatii, a confortului si a sigurantei pentru copilul dumneavoastra.

Acum a devenit mult mai simplu sa ingrijim bebelusii cat mai bine deoarece scutecele absorbante garanteaza confortul lor timp de multe ore. Astfel, pielea lor ramane mereu uscata, curata si fara a suferi iritatii care sa le provoace disconfort. Scutecele de unica folosinta sunt foarte practice si avantajoase din punct de vedere al pretului, calitatea incontestabila a produselor Sano din aceasta categorie reprezentand un avantaj cert atunci cand nu stiti ce marca sa alegeti.  

Ce calitati trebuie sa aiba un scutec absorbant pentru bebelusi

Substantele si materialelor folosite la producerea acestor scutece pentru bebelusi Sano Baby Premium NB28 intre 2-5 kg sunt nedaunatoare si ofera toata siguranta de care bebelusul dumneavoastra are nevoie. Scutecele de unica folosinta Sano nu contin substante alergene si lasa in urma un miros placut.

Un scutec bun nu trebuie sa izoleze chiar ermetic zona pe care este aplicat. El trebuie sa absoarba lichidul si materia solida in mod eficient, dar sa lase loc si pentru o buna circulatie a aerului. Pe piata se pot gasi multe produse din aceasta categorie, insa nu toate respecta standardele de protectie a pielii bebelusilor. Pretul foarte scazut pe care il puteti gasi la unele produse poate fi un avantaj inselator pe care ele il au.

Important este ca scutecele sa fi fost testate si aprobate in mod oficial pentru a fi folosite in siguranta. Aceste scutece pentru bebelusi Sano Baby Premium NB28 intre 2-5 kg sunt o alegere foarte buna si va ofera un raport foarte bun intre calitate si pret. Important este sa luati decizia corecta, in cunostinta de cauza, cantarind foarte bine atat beneficiile, cat si dezavantajele folosirii scutecelor de unica folosinta. Calitatea scutecelor Sano vorbeste de la sine, acestea fiind superioare calitativ, chiar daca in reclamele repetate de la televizor puteti vedea marci recunoscute care au si un pret pe masura.  

 

 

Call Us!