Va propunem produsul Sano Maxima balsam rufe bio 1 litru pentru a da tesaturilor catifelarea dorita si mirosul persistent pe care doriti ca ele sa il aiba. Curatart va ofera ofera posibilitatea de a cumpara produse de curatenie din gama Sano si nu numai, totul la preturi imbatabile. Pe langa produsele de curatenie, Curatart este una dintre cele mai bune firme curatenie din Bucuresti, cu o experienta bogata in domeniu.

Suntem inconjurati de produse facute din substante toxice, folosim zi de zi detergenti si balsamuri ce pot da reactii alergice. Solutia pentru rezolvarea acestei probleme sta in folosirea unui balsam bio, care sa nu ne afecteze sanatatea si sa nu dea reactii alergice. Unii oameni incep sa foloseasca produse facute in casa din ingrediente ecologice. Desi au un pret putin mai mare, produsele bio din aceasta categorie sunt mult mai sigure pentru sanatatea noastra.

De ce sa folositi un balsam de rufe bio

Produsul nostru, Sano Maxima balsam rufe bio 1 litru, este solutia ideala pentru tesaturi. El catifeleaza, protejeaza si parfumeaza rufele, mirosul placut mentinandu-se o perioada lunga de timp. Balsamul bio produs de Sano previne electrizarea si face rufele mai usor de calcat. Astfel, toate rufele dumneavoastra vor fi mai catifelate si parfumate. Balsamul a fost conceput special pentru a avea eficienta maxima atunci cand este folosit in apa cu duritate ridicata.

Balsamul de rufe bio nu contine alergeni sau substante toxice care va pot afecta organismul. Exista si solutia de a va produce un balsam de rufe acasa, din cateva ingrediente naturale, care nu prezinta niciun pericol pentru sanatate. Folosind un balsam de rufe bio din gama Sano, veti vedea ca hainele au aceeasi prospetime si nu au in tesatura elergeni. Astfel, nu veti mai stranuta din aceasta cauza si nu veti avea probleme cu iritatia pielii. In plus, veti observa ca nu este nevoie sa folositi o cantitate prea mare de balsam la fiecare spalare, totul datorita eficientei lui ridicate.

Va recomandam si acest balsam haine Sano Maxima 1 litru pentru piele sensibila. El este bun pentru hainele bebelusilor, ale copiilor si persoanelor cu piele sensibila. Sano Maxima balsam rufe bio 1 litru este disponibil in mai multe tipuri de recipiente (1,2 sau 4 litri) si in mai multe variante de parfum. In plus, produsul distruge microbii care se pot ascunde in tesatura hainelor. Bucurati-va de o viata sanatoasa cu produsele Sano!

 

Call Us!