Cauti servicii de curatenie in Bucuresti? Curatart este raspunsul la aceasta intrebare, in cazul in care vrei sa colaborezi cu profesionisti desavarsiti si sa ai alaturi un partener de incredere pe termen lung. Datorita colaborarii cu o firma de curatenie, veti reusi sa optimizati costurile necesare pentru plata personalului din acest departament. Externalizand serviciile de curatenie, veti avea ordine, igiena si curatenie impecabila in companie, totul la un pret optim, fara alte batai de cap.

Intr-o companie aveti nevoie zi de zi de personal dedicat special acestor operatiuni. Oricat de multa grija ar avea angajatii sa pastreze curatenia, murdaria va aparea fara sa va dati seama. Spatiile comune, birourile, baile, bucataria si spatiile de depozitare necesita intretinerea atenta. Pentru fiecare spatiu, potrivit destinatiei lui, se folosesc solutii de curatenie diferite si echipament specific. Curat art asigura serviciile de curatenie in Bucuresti pe baza de contract configurat cu fiecare beneficiar in parte, intelegerea fiind negociata in avantajul ambelor parti.

 

Facem “curat luna” inclusiv in spatiile industriale

 

Serviciile noastre de curatenie industriala reprezinta o activitate cu care ne madrim. Aici aratam ce putem face si cat de puternice si eficiente sunt solutiile si echipamentele noastre de curatenie. Curatenia industriala se refera la fabrici, spatii de productie si stocare, curatarea aparaturii cu care se lucreaza, a utilajelor, a corpurilor de iluminat (adesea situate la o inaltime clonsiderabila in halele de dimensiuni mari), a gurilor de aerisire, ferestrelor etc.

Acestea sunt doar cateva dintre operatiunile pe care le excutam atunci cand preluam o comanda de curatare a spatiilor industriale. In acest caz, solutiile folosite sunt mult mai puternice, dezinfectantii au o concentratie mai mare, insa, in acelasi timp, tot ceea ce folosim respecta normele de siguranta si securitate.

Utilizam solutii nonabrazive, care nu afecteaza utilajele. Puteti fi sigur de flexibilitatea noastra in configurarea programului de curatenie, prestarea serviciului de catre angajatii nostri facandu-se in afara orelor de lucru. Intelegem foarte bine nevoile diferite ale fiecarei afaceri si specificul activitatii ei. Din acest motiv, ne adaptam si noi fiecarui client si solicitarilor sale.

Echipa noastra de profesionisti raspunde prompt oricarei solicitari. Pastrand un mediu de lucru curat, aerisit si igienizat, veti observa ca angajatii sunt mai sanatosi, lucreaza mai eficient si va ajuta sa cresteti productivitatea la standardele dorite. Aduceti un suflu nou in compania dumneavoastra si luati-va un partener de incredere pe termen lung pentru serviciile de curatenie. Curatart este aici pentru afacerea dumneavoastra!

Call Us!