Cladirile inalte cu fatada de sticla au nevoie de servicii alpinism prin care sa fie curatate periodic. Tot mai multe cladiri sunt acum concepute pentru a avea cat mai multa lumina naturala in interior. Acest aspect le asigura economisirea energiei electrice si ofera celor care lucreaza acolo avantajul unui mediu placut si relaxant, in acelasi timp.
Cu ajutorul echipei noastre de alpinisti utilitari, cladirea in care va desfasurati activitatea va avea din nou ferestre stralucitoare, asa cum trebuie sa fie ele in fiecare zi. Oferim numeroase solutii de curatare si spalare a geamurilor cladirilor moderne si putem concepe pachete personalizate de servicii, tinand seama intotdeauna de parerea clientilor nostri.
Nu numai functionalitatea, ci si aspectul cladirii dumneavoastra de birouri conteaza pentru partenerii de afaceri cu care colaborati. Intretinerea si curatarea corespunzatoare a acesteia, atat la exterior, cat si la interior, este ceea ce noi stim sa facem cel mai bine. In cazul cladirilor moderne, fatadele sunt si ele facute din materiale inovatoare.
Utilizam solutii si echipamente de ultima ora pentru a conferi o stralucire interioara si exterioara deosebita ferestrelor si pentru a reda fatadelor aspectul lor normal. In special in orasele mari unde poluarea este ridicata, estetica unor cladiri nou-construite poate fi afectata intr-un timp destul de scurt.
Inaltimea sau particularitatile cladirilor nu reprezinta impedimente pentru noi. Nu veti avea nevoie de aparate speciale sau platforme costisitoare deoarece personalul nostru dispune de tot ceea ce este necesar pentru a va asigura o curatenie cat mai rapida a fatadei de sticla a cladirii.
In plus, putem curata inclusiv firma afisata pe ea sau panourile electronice de pe aceasta. Atunci cand vine vorba de afaceri, fiecare detaliu conteaza. Exteriorul si interiorul unei cladiri de birouri pot spune multe despre dumneavoastra potentialilor clienti.
Putem curata exteriorul unor cladiri cu fatada de sticla si dupa lucrarile de renovare executate acolo. In acest caz, trebuie sa stiti ca se intervine cu solutii speciale. Ele ajuta la inlaturarea eficienta a petelor de vopsea si a unor alte materiale uscate pe geamuri. In caz contrar, daca nu sunt luate masurile care se cuvin, fatada si ferestrele pot avea de suferit, iar aspectul intregii cladiri va fi afectat destul de mult.
La www.curatart.ro gasiti mereu solutii pentru afacerea dumneavoastra. Lucrand cu noi, nu mai aveti grija curatarii si igienizarii spatiilor de birouri si a exteriorului cladirii in care va desfasurati activitatea. Noi curatam in mod regulat, monitorizam mentinerea curateniei si intervenim de fiecare data cand este nevoie de curatenie intr-un anumit spatiu sau perimetru.

Call Us!