Atunci cand aveti nevoie de o firma specializata care sa ofere cele mai bune servicii de spalare mocheta, aici ati gasit ceea ce va trebuie. De-a lungul timpului, noi am intampinat numeroase situatii in care a fost nevoie sa spalam mochete dintre cele mai murdare, care au fost greu de curatat, insa ne-am achitat cu bine de sarcina primita.

Mocheta poate fi folosita atat in locuinte, cat si in spatii comerciale si birouri. Mocheta din spatiile comerciale, cu un trafic intens, se poate murdari cel mai repede. Solutiile pe care le folosim ne permit sa curatam orice tip de mocheta, indiferent de culoarea acesteia. Bineinteles, trebuie spus si faptul ca gradul de curatare depinde inclusiv de uzura mochetei respective, de calitatea materialului si de numerosi alti factori care tin de mediul in care ea se afla zi de zi.

Mocheta din locuinta dumneavoastra sau de la birou nu trebuie lasata mult timp nespalata. Murdarirea ei excesiva poate duce la emanarea de mirosuri neplacute in incaperea respectiva. Particulele de praf si mizerie care raman in materialul acesteia mult timp pot retine si agenti patogeni periculosi in special pentru sistemul respirator. Curatarea regulata a mochetei si spalarea ei temeinica sunt operatiuni care nu trebuie ignorate de nimeni pentru ca mochetele pot deveni adevarate focare de infectie in anumite medii.

Noi aplicam solutii adaptate fiecarei situatii in parte, atunci cand clientii ne solicita pentru astfel de servicii. Lipsa unei intretineri corespunzatoare a mochetei dumneavoastra poate duce si la pierderea culorii ei naturale. Daca mocheta are si un anumit model imprimat pe ea, acest lucru va fi cu atat mai neplacut, caci conturul acestuia se va estompa in timp.

Daca obisnuiti sa curatati mocheta cu un aspirator obisnuit, e bine de stiut ca el nu este cea mai buna solutie in acest sens. Puterea aspiratoarelor cumparate din magazine pentru uzul general al publicului nu este destul de mare in cazuri problematice, atunci cand e nevoie de o curatare foarte buna a mochetei.

Nu toti oamenii isi pot permite sa foloseasca aspiratoare ultraperformante din cauza pretului lor ridicat. In plus, un aspirator profesional nu este o investitie inspirata pentru o familie. Este recomandata, insa, curatarea mochetelor de catre specialisti cu experienta in domeniu. Tariful este unul convenabil pentru oricine, iar prin serviciul prestat noi oferim garantia calitatii. Firma noastra poate prelua inclusiv mochetele si covoarele de mari dimensiuni de la adresa indicata de client. La cerere, angajatii care se vor deplasa acolo o pot inlatura si, ulterior, o vor aseza la loc.

 

 

Call Us!