In orice operatiune de curatenie, un detergent de calitate este ajutorul de care ai nevoie pentru a face totul asa cum iti doresti. Unul dintre ajutoarele de care nu trebuie sa te lipsesti in curatarea baii tale este acest detergent gel baie Sano Multicleaner 750 ml. Baia este un loc cu totul special din casa. Petrecem mult timp aici in fiecare zi, insa ea trebuie ingrijita cu deosebita atentie pentru a nu ne pune in pericol sanatatea.

In baie pot aparea ciuperci sau mucegai, ceea ce conduce in unele cazuri la boli respiratorii si nu numai. Dezinfectarea trebuie facuta cu regularitate prin folosirea unor solutii concentrate si puternice, asa cum este si acest detergent gel baie Sano Multicleaner 750 ml. Cu ajutorul lui, baia ta va avea mereu un aspect stralucitor si va fi ferita de germeni si microbi periculosi.

Pericolele nevazute din baie

In baie pot fi prezente milioane de bacterii si microorganisme ce ne pot ataca sanatatea. Atunci cand sistemul imunitar al omului este slabit, o bacterie periculoasa are capacitatea de a provoca mari probleme de sanatate in corp. Odata format mucegaiul in aceasta incapere, el se poate inmulti chiar si prin miliarde de spori. Iti poti da seama ca undeva in baie exista mucegai atunci cand se simte in aer un miros neplacut.

Mucegaiul si ciuperca se pot forma intre placile de fainta si gresie, in rosturile dintre ele sau in colturile din baie. Pe langa acestea, in baie pot ajunge si termitele, in cazul in care locuinta respetiva este facuta din lemn. In oricare sintre aceste situatii problematice (cele in care va confruntati cu problema mucegaiului si a ciupercilor), apelati cu incredere la acest detergent gel baie Sano Multicleaner 750 ml.

Exista mai multe tipuri de mucegai, el neavand o culoare unitara de fiecare data cand apare. Mucegaiul se poate dezvolta si sub tencuiala umflata a peretilor din baie, sub tapet sau chiar sub tocul usii de lemn. Reactia organismului uman la mucegai poate fi imediata sau intarziata, insa simptomele sunt adeseori grave, iar complicatiile acestora sunt foarte grave.

Va puteti ocupa singur de mucegai, prin folosirea unui detergent gel baie Sano Multicleaner 750 ml sau puteti opta pentru serviciile unei firme de curatenie. Echipamentele profesionale de care aceste firme dispun opereaza cu maxima eficienta in orice tip de spatiu, inclusiv pe suprafetele dificile din baie si bucatarie. Astfel, veti avea in propria locuinta conditii foarte bune de locuit.

Call Us!