Inceputul primaverii este perioada in care incep sa isi faca aparitia si tantarii, in spatiile exterioare, in special in cele aflate in preajma unei ape. Aceasta lotiune impotriva muscaturilor de tantari Sano Dy Roll On Chamomile 50 ml este un produs de cea mai buna calitate ce actioneaza impotriva unor asemenea insecte suparatoare pentru toti. Produsul distribuit exclusiv pe piata din Romania de Curatart, firma de curatenie Bucuresti, are o eficienta ridicata inclusiv in timpul sezonului cald.

Lotiunea se poate aplica direct pe piele si va apara la orice ora, in special in timpul noptii, impotriva muscaturilor de tantari. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta eventualelor efecte adverse deoarece aceasta lotiune nu provoaca astfel de reactii neplacute. Nu va veti confrunta cu efecte nedorite precum mancarimile sau iritatiile cutanate. In plus, aceasta lotiune impotriva muscaturilor de tantari Sano Dy Roll On Chamomile 50 ml este perfecta si pentru folosirea de catre copii, fiind conceputa special pentru a putea fi folosita inclusiv pentru pielea sensibila.

Apararea impotriva tantarilor, o necesitate in timpul verii

Tantarii pot reprezenta un adevarat pericol pentru sanatatea noastra. Pe langa iritatia neplacuta a pielii si aspectul inestetic pe care ea il capata, ne putem alege si cu boli extrem de periculoase. Este binecunoscut cazul recent al virusului Zika. El estre transmis de o anumita specie de tantari. In cazul femeilor insarcinate, virusul in cauza provoaca microcefalie nou-nascutului, adica o boala extrem de grava, cu urmari pe termen lung.

Luandu-va masurile necesare de precautie, veti evita orice risc implicat de muscatura de tantari. Aplicarea usoara a solutiei in care se gaseste din abundenta extract de musetel, se face cu usurinta, iar efectul este unul de durata. Pretul foarte mic (de doar 16,06 lei) al produsului va va convinge imediat ca aceasta lotiune impotriva muscaturilor de tantari Sano Dy Roll On Chamomile 50 ml este solutia optima pentru a va apara impotriva tantarilor in sezonul cald.

Urmarile intepaturilor de tantari pot fi dintre cele mai neplacute. Astfel, va puteti alege cu dureri in zona afectata, mancarimi severe, reactii alergice si chiar infectii. Alte boli transmise de tantari sunt malaria, febra galbena, virusul West Nile, malaria sau encefalita. Multe dintre ele nu pot fi vindecate. Din acest motiv, cea mai buna metoda de aparare este preventia. Eficienta maxima este data de solutia pe care noi o propunem, o solutie elaborata de Sano. Acest produs este disponibil si in varianta Sano Dy Liquid Spray Pump 50 ml.

Call Us!