Produsele de curatenie si solutiile potrivite va ajuta sa va protejati casa si ceea ce se gaseste in ea. Firma de curatenie Curatart va recomanda lavete umede Sano pentru canapele din piele. Canapelele sunt printre cele mai folosite obiecte de mobila din casa si se pot uza mult mai repede decat anticipati, in cazul in care nu le ingrijiti asa cum trebuie. Noi, la Curatart, firma curatenie Bucuresti, recomandam folosirea produselor profesionale care protejeaza pielea canapelei.

 

Investitia pe care o faceti intr-o canapea din piele este mai mare decat ceea ce ati cheltui pentru alte canapele. Pielea difera de materialele textile in multe privinte si trebuie ingrijita in mod diferit. O canapea din piele va rezista mai mult decat decat una din tapiterie, trecerea vremii aducand doar patina timpului asupra aspectului ei, daca folositi produsele potrivite pentru intretinere si curatare.

 

Ce trebuie sa stii despre canapelele din piele

 

De fiecare data cand scapi lichid pe o canapea sau un fotoliu din piele, curata-l imediat cu un prosop uscat. Produsele de curatare nespecializate (sapun, detergent, solventi) nu trebuie folosite pe acest material. In schimb, puteti utiliza cu incredere lavete umede Sano pentru canapele din piele. Trebuie sa stii ca o canapea din piele nu se “impaca” prea bine cu razele ultraviolete ale soarelui si cu umezeala, ceea ce inseamna ca ea nu trebuie expusa prelungit la soare sau pozitionata langa o fereastra.

 

La intretinerea canapelei tale, pe langa folosirea acestor lavete umede Sano pentru canapele din piele, se recomanda si curatarea imbinarilor, a cusaturilor si marginilor canapelei cu ajutorul unui aspirator profesional. Astfel, veti evita deteriorarea cusaturii si desprinderea unor fragmente din material. Nu trebuie sa folositi produse de curatarea abrazive pentru a inlatura petele de pe o canapea din piele.

 

Folosirea produselor speciale pentru curatarea pielii canapelei se impune o data la cel putin sase luni. Este ceea ce recomanda expertii in domeniu. Altfel, materialul se va deteriora destul de repede, mult mai devreme decat va asteptati. Un alt sfat pe care vi-l dau expertii este sa nu asezati canapeaua din piele prea aproape de o sursa de caldura (calorifer, soba, semineu).

 

Pielea canapelei se poate zgaria foarte usor, asa ca trebuie sa aveti grija la animalele de companie si orice alt obiect sau jucarie folosita de copii prin casa. In acest caz, produsele pofesionale pot crea un strat protector suplimentar care va va feri de astfel de neplaceri.

Call Us!