Dintre cele mai bune firme de curatenie, Red Bull BC One Romania a ales www.curatart.ro

Sustinem, ca intotdeauna, proiectele initiate de partenerii nostri vechi, cei de la Red Bull. Ultima ocazie in care www.curatart.ro a colaborat cu Red Bull a fost finala Red Bull BC One Romania, in care s-au infruntat cei mai talentati breakeri din tara. Evenimentul a avut loc in data de 12 iunie in cadrul Street Delivery. Lume multa si entuziasm pe masura la evenimentul la care noi am asigurat serviciile de suratenie. Fiind una dintre cele mai bune firme de curatenie, cu servicii de top, am putut face fata cu bine tuturor provocarilor aparute.

 

Atat tinerii, cat si oamenii maturi s-au putut distra, au savurat din plin cele mai reusite momente si au admirat talentul si maiestria celor implicati in competitie. Castigatorul va merge la Nagoya, Japonia, acolo unde va avea ocazia de a fi alaturi de cei mai buni breakeri din lume si de a face un schimb de experienta foarte util tuturor.

 

Dar sa revenim la curatenie. Succesul intregii actiuni a fost unul urias. Dar provocarile la care noi am facut fata au fost destul de mari. Acestea au fost aduse de numarul mare de participanti, de suprafata intinsa care a trebuit curatata si de dinamica intregii competitii la care am fost prezenti alaturi de partenerii nostri. Fiind constienti de acest efort, am trimis acolo un numar destul de mare de angajati care sa faca fata cu bine tuturor problemelor ce puteau sa apara.

 

Concursurile, concertele si alte manifestari publice sunt organizate in urma unui acord cu autoritatile sau cu proprietarul unui anumit spatiu. Printre cele mai importante puncte ale contractului incheiat se numara obligativitatea organizatorilor de a curata locul si de a-i reda aspectul pe care acel loc il avea inainte de organizarea evenimentului.

 

Angajatii www.curatart.ro au asigurat curatenia si igienizarea atat in spatiul unde a stat publicul, cat si in zona toaletelor si a spatiului in care erau concurentii. In astfel de stituatii e important ca toti cei prezenti sa se simta confortabil si in siguranta, iar noi incercam sa mentinem curatenia pe tot parcursul evenimentului desfasurat. In pauzele pe care concurentii le luau, publicul a fost activ si a consumat multe produse care, inevitabil, lasau urme in urma lor.

 

Avand o experienta bogata in activitatea desfasurata de noi, am intervenit prompt de fiecare data si am asigurat intretinerea tuturor spatiilor la un standard ridicat de curatenie. Evenimentul fiind incheiat, colaborarea noastra cu Red Bull s-a terminat la fel de bine ca de fiecare data cand am fost alaturi de partenerii nostri. Urmeaza si alte ocazii in care echipa www.curatart.ro va fi in actiune impreuna cu Red Bull.

 

 

 

 

Call Us!