Un astfel de detergent universal pudra Sano X Refill 600 gr., recomandat de noi, firma de servicii curatenie Curatart, va este de mare ajutor in efortul dvs. de a curata eficient si temeinic intreaga casa. Detergentul pudra de la Sano contine un agent activ care ajuta la curatare si inalbire. Cu ajutorul lui puteti curata foarte bine cada din baie, chiuvetele si robinetii din intreaga locuinta.

Detergentul are un placut parfum de lamaie si nu afecteaza mainile deoarece contine un ingredient ce actioneaza tocmai pentru o cat mai buna protectie a pielii noastre. Gama de produse de curatenie de la Sano (in care includem si acest detergent universal pudra Sano X Refill 600 gr.) va vine in ajutor cu scopul de a va usura munca de mentinere a curateniei in locuinta dvs.

Cum sa intretineti si sa curatati cat mai bine cada din baie

Aspectul baii dvs. si functionalitatea ei depind si de modul in care reusiti sa intretineti cada. Daca este mereu murdara, cada devine chiar o sursa de infectie si un mediu propice in care se dezvolta bacterii periculoase. In timp, daca nu este curatata temeinic, suprafata ei devine neagra si inestetica, ramanand asa definitiv.

O foarte buna curatare a acesteia depinde de materialul din care este facuta, dar si de produsul folosit. Noi recomandam acest detergent universal pudra Sano X Refill 600 gr (disponibil si in varianta detergent universal Sano X Cream Apple 1 l). In general, pentru cazi se foloseste in multe cazuri materialul acrilic. Acesta este versatil, ieftin si durabil, astfel de avantaje contand foarte mult pentru oameni atunci cand sunt pusi in fata unei asemenea alegeri.

Totusi, o cada acrilica nu trebuie curatata cu materiale abrazive, fiind de evitat pudra. Ea poate fi dizolvata in apa sau, pentru a fi sigur ca folositi ceva eficient, optati pentru un detergent lichid din gama Sano. Inainte de a curata o cada acrilica, aveti grija sa o umeziti bine pe intreaga ei suprafata inainte de aplicarea detergentului.

O curatare eficienta este cea facuta prin miscari circulare cu ajutorul unei lavete moi si detergent, operatiune urmata de clatirea foarte buna a intregii suprafete. In acest fel, baia dvs. va capata un aspect ireprosabil, pastrandu-si stralucirea mult timp. Fiind un obiect cu suprafata mare din aceasta incapere a casei, cada este observata imediat de oricine foloseste baia. Asa ca este este recomandat ca ea sa fie mereu stralucitoare, curatarea ei facandu-se de preferinta la intervale regulate de timp (1-2 saptamani).

 

Call Us!