Multe firme curatenie v-ar recomanda acest produs pentru mobila dvs. daca ati cere o recomandare in aceasta privinta. Produsul Sanoi a fost special conceput pentru buna intretinere a mobilei din locuinta dvs. Acest detergent ulei pentru lustruit mobila Sano Politol 270 ml prelungeste durata de viata a oricarui tip de mobila si, in plus, confera acesteia stralucirea dorita, o stralucire care dureaza mult timp.

Stralucirea mobilei dvs. nu este usor de mentinut. Mobila este afectata zi de zi de ceea ce se gaseste in casa, de copii, precum si de adultii care locuiesc acolo. De multe ori, varsam lichide pe ea, mancare sau alte substante ce se pot dovedi nocive fata de aspectul ei. Insa o intretinere corespunzatoare a mobilei si in special a partilor stralucitoare, o va mentine mai mult timp in cea mai buna stare.

Cum pastram in timp stralucirea mobilei

Pe langa folosirea acestui detergent ulei pentru lustruit mobila Sano Politol 270 ml, avem la dispozitie mai multe metode prin care putem mentine mobila in cea mai buna stare o lunga perioada de timp. Suprafata lucioasa a mobilei nu trebuie lasata sa aiba umezeala pe ea si, de asemenea, pe aceste suprafete nu trebuie sa punem obiecte fierbinti precum cestile cu cafea sau ceai.

Praful si alte resturi sau particule nu trebuie sa fie lasate sa se acumuleze pe suprafata lucioasa a mobilei deoarece aceasta se va deteriora in timp. Puteti folosi aspiratorul, insa cu grija pentru a nu zgaria suprafetele. In plus, aveti la dispozitie acest detergent ulei pentru lustruit mobila Sano Politol 270 ml, el putand fi aplicat cu o laveta moale facuta din microfibre.

De cate ori curatati mobila cu ceva umed, este neaparat nevoie ca asuprafata ei sa fie apoi stearsa cu o alta laveta uscata. In efortul dvs. de a mentine mobila in cea mai buna stare este foarte bine sa tineti cont de tipul de material din care ea este facuta. Astfel, veti putea sti ce sa folositi de fiecare data cand o curatati, dar si ce aspecte necesita o grija deosebita atunci cand vreti sa o mentineti in stare buna.

In cazul elementelor de mobilier amplasate in gradina sau pe terasa, e bine de stiut ca, daca ele sunt din lemn masiv, trebuie lacuite sau vopsite mai des. In timpul iernii nu le tineti afara, ci depozitati-le intr-un loc adapostit. Pentru a o mentine asa cum va doriti, folositi cu incredere acest detergent ulei pentru lustruit mobila Sano Politol 270 ml produs de Sano.

 

Call Us!