Curatart, o firma de incredere pentru servicii curatenie in Bucuresti si imprejurimi, va recomanda acest detergent suprafete lavabile Sano Spray & Wipe Trigger 750 ml, un produs perfect pentru curatarea obiectelor si suprafetelor din plastic si a celor lavabile. Detergentul produs de Sano este universal, el putand fi aplicat cu succes tuturor suprafetelor lavabile, protrejandu-le si conferind o stralucire aparte acestora.

In jurul nostru, numeroase obiecte folosite acasa sunt facute din plastic. Insa acest material trebuie si el intretinut in mod corespunzator deoarece poate sa se invecheasca prematur. In special cand e vorba de obiecte de mobilier sau piese importante din casa, nu e cazul sa va asumati riscuri. Este indicat sa utilizati acest detergent suprafete lavabile Sano Spray & Wipe Trigger 750 ml din cand in cand, atunci cand curatati suprafetele lavabile din propria casa.

Cum sa intretineti cat mai bine obiectele din plastic

Ca orice alt tip de material, plasticul trebuie si el curatat deoarece nu isi va mentine foarte mult timp culoarea si aspectul, in cazul in care este ignorat. Cel mai important este sa folositi un produs eficient, asa cum este acest detergent suprafete lavabile Sano Spray & Wipe Trigger 750 ml, dar si sa evitati ustensilele abrazive deoarece acestea pot zgria suprafata acestor obiecte curatate.

Puteti folosi o carpa moale, o laveta fina sau un burete pentru a aplica acest detergent suprafete lavabile Sano Spray & Wipe Trigger 750 ml. Dupa aplicarea solutiei, suprarafata respectiva trebuie stearsa cu grija utilizand o carpa sau o laveta uscata. Printre obiectele pe care le folositi foarte des sunt caserolele sau vasele din plastic depozitate in dulapuri sau in frigider. In ele se pastreaza adesea mancare, ceea ce poate afecta plasticul in timp.

In operatiunea de curatare a petelor dificile se recomanda sa folositi apa calduta deoarece astfel veti avea o eficienta mult mai mare in ceea ce faceti. Totusi, nu e recomandat sa folositi recpiente din plastic daca acest material se topeste la temperatura mai mare a apei cu care este spalat. De asemenea, accesoriile din baie trebuie si ele curatate cat mai des. De fiecare data cand folosim toaleta, in aer sunt prezente particule foarte mici de apa. Acestea pot transporta si depune microbi pe multe obiecte de igiena personala pe care le utilizati zi de zi in baie. Curatandu-le cat mai des, reduceti mult riscul de contaminare si chiar riscul de imbolnavire.

 

 

 

 

Call Us!