Firma curatenie Curatart va aduce inca o recomandare de produs Sano pentru locuinta dvs. Atunci cand va apucati de curatenie, poate veti observa ca va lipseste un detergent care sa fie aplicat cu usurinta pe suprafetele lavabile si sa le curete temeinic. Acest produs este eficient impotriva a numeroase depuneri, in special impotriva celor din baie, bucatarie, holuri, balcoane, terase etc.

El poate fi folosit cu incredere deoarece protejeaza suprafetele precum lemnul, inoxul, plasticul sau ceramica, in acelasi timp conferind o stralucire aparte acestor suprafete. Produsul se poate aplica pe suprafete folosind o laveta moale sau se poate pulveriza cu ajutorul dispozitivului usor de folosit.

Pericole de care probabil nu stii in casa ta

Locuinta ta poate ascunde numeroase pericole, chiar daca ea pare curata la o prima privire. In primul rand, trebuie sa ai o grija deosebita la holul sau spatiul de intrare in casa. Acolo ajunge incaltamintea imediat dupa ce ne descaltam, iar pantofii nostri pot aduce multa mizerie din exterior, inclusiv excremente de animale. E indicat sa curatati foarte bine si locul in care depozitati incaltamintea familiei, folosind pentru curatare acest detergent suprafete lavabile Sano Spray & Wipe Trigger 750 ml.

In frigider, alimentele perisabile, legumele, carnea si alte produse sunt un adevarat pericol daca sunt uitate acolo mult timp. Rafturile frigiderului vostru pot deveni surse de infectare cu microorganisme periculoase pentru sanatatea familiei. Din cand in cand, e indicat sa dezghetati frigiderul si congelatorul pentru a le curata foarte bine si a le dezinfecta. Altfel, va expuneti pericolului de a lua bacterii precum E. coli si salmonella.

Cosul de rufe reprezinta un alt loc periculos din punct de vedere al microbilor ce se pot gasi acolo. Din cand in cand, folositi acest detergent suprafete lavabile Sano Spay & Wipe Trigger 750 ml sau doar apa calda si sapun pentru a curata cosul de rufe pe dinafara si la exterior. Acolo ajung adesea rufele cele mai murdare, lenjeria intima si alte materiale textile ce trebuie spalate, insa ele pot lasa pe cos urme bacteriene.

Spatiul special in care tinem periutele de dinti este un alt loc in care se pot gasi bacterii si germeni periculosi. Copiii nu au grija pe unde lasa periutele de dinti si le pun adesea pe unde apuca, asa ca e bine sa ii instruiti cum sa le pastreze. Si aceste locuri pot fi curatate cu un detergent suprafete lavabile Sano Spary & Wipe Trigger 750 ml, acest produs redand prospetimea si stralucirea suprafetelor lavabile din casa ta.

Call Us!