Acest detergent pudra anticalcar Asevi 1 kg actioneaza rapid si eficient pentru a deduriza apa si a preveni formarea calcarului. Calcarul poate proveni din apa dura care curge la chiuveta sau chiar din apa pe care o aveti din propria fantana. El poate distruge incet si sigur instalatiile de apa curenta din casa, robinetii si bateria chiuvetei de la baie si bucatarie. Noi, la Curat Art, in experienta noastra acumulata in servicii curatenie, am folosit adesea acest detergent si putem spune ca nu ne-a dezamagit niciodata.

Daca nu actionati cu atentie, depunerile de calcar pot distruge suprafata lucioasa a aparatelor electrocasnice sau pe cele de la baie si bucatarie. Desi se folosesc adesea otet si bicarbonat de sodiu (ambele combinate cu apa calda), produsul nostru, detergent pudra anticalcar Asevi 1 kg, are efect sigur. El este foarte bun si pentru a fi folosit in cazul masinii de spalat vase si pentru masina de spalat rufe.

Preveniti depunerile de calcar si prelungiti durata de viata a aparatelor electrocasnice!

 

Eficientul detergent pudra anticalcar Asevi 1 kg este foarte bun atunci cand este folosit in cantitatea necesara de fiecare data, astfel incat eficienta sa sa fie maxima. Achizitionati acum produsul si veti scapa de batai de cap in viitor, evitand reparatiile costisitoare ale aparatelor electrocasnice. Daca va uitati cu atentie la bateria dusului, la chiuveta de la bucatarie sau la cada, veti observa ca acolo s-au format pete care nu se curata usor.

 

Acesta este calcarul acumulat in timp, calcar prezent in apa dura. Efectul lui asupra aparatelor din casa este similar. Produsul Asevi recomandat de noi previne aceste probleme. Pe termen lung, calcarul afecteaza grav aparatele electrocasnice care intra in contact cu apa sau chiar intreaga instalatie sanitara din locuinta. Cel mai grav este ca acesta se poate depune si in vasul centralei termice. In timp, ea isi pierde eficienta si consuma mai mult gaza sau energie electrica si se poate defecta destul de grav.

 

Aspectul estetic al instalatiilor din casa este afectat destul de mult de depunerea calcarului. La scurt timp de la instalarea lor, elementele sanitare lucioase din bucatarie si baie isi pierd stralucirea si aspectul initial. Ele capata o opacitate neplacuta si se distrug mai repede decat v-ati astepta. Solutia propusa de noi prin acest produs este una ieftina si eficienta. Nu ezitati sa il incercati acum si veti observa imediat efectele lui benefice.

 

Call Us!