Va recomandam un produs extrem de eficient: detergent parchet Sano Poliwix Parquet 1l. Produsul lustruieste si protejeaza foarte bine mobilierul, pachetul si podelele din lemn, precum si toate suprafetele sintetice. A avea o casa curata, igienizata si mereu stralucitoare este ceva nu trebuie sa lipseasca din viata noastra.
Nu e nevoie sa apelezi mereu la o firma specializata in curatenie, ci trebuie doar sa ai grija la cateva aspecte foarte importante ce tin de propria organizare. Atunci cand te ocupi de curatenie, un pas important in eficientizarea acestei activitati este sa angajezi intreaga familie in ceea ce faci.
Cum sa iti mentii casa curata tot timpul
Atunci cand faci curat, copiii nu pot face chiar orice, deoarece uneori ar putea fi in pericol din cauza substantelor folosite, insa si ei pot avea un rol foarte important. Ii poti pune sa stearga praful, sa dea cu matura, cu aspiratorul, sa inlature panzele de paianjen de pe tavan si sa isi curete propria camera. Cei mici au tendinta de a-i imita pe parintii lor, iar implicarea in activitatile casnice le va placea cu siguranta foarte mult.

In al doilea rand, e indicat sa stabilesti o zi a saptamanii in care sa faceti curat in intreaga casa. Duminica poate fi ziua libera, plina de activitati frumoase, atunci cand mergeti la bserica toti. Insa, ziua de sambata este cea mai nimerita pentru o curatenie generala. Fiecare membru al familiei poate primi o anumita sarcina in cadrul operatiunii de curatenie, conform cu ceea ce stie sa faca mai bine.

De curatenie si spalarea asuprafetelor cu detergent parchet Sano Poliwix Parquet 1l nu trebuie neaparat sa se ocupe femeia, ci si sotul. El se poate ocupa, in general, de sarcini mai grele, care necesita efort fizic intens, asa cum ar fi remedierea unor probleme, inlaturarea petelor, razuirea unor suprafete sau vopsirea lor. Puteti opta si pentru programarea unor sarcini de curatenie in casa pe zile, astfel incat sa le puteti rezolva pe rand si cat mai bine cu putinta.

Insa in acest caz trebuie sa aveti destul timp liber la dispozitie. Copiii si adolescentii pot fi responsabilizati si organizati astfel, fixandu-le sarcini pe zile, sarcini pe care ei trebuie sa le indeplineasca. Pentru a fi siguri ca ati curatat bine toate incaperile, acordati o grija deosebita baii si bucatariei, spaland podelele si suprafetele lucioase cu produsul detergent parchet Sano Poliwix Parquet 1l.

Aceste locuri sunt predispuse in special depunerii de mizerie, formarii mucegaiului si aparitiei mirosului neplacut in intreaga casa. In bucatarie, grasimea, aburul si ingredientele folosite la mancare pot lasa un miros neplacut in urma, ceea ce afecteaza intreaga casa pe termen lung. Totusi, asigurati-va ca aveti produse specializate pentru fiecare incapere, astfel incat sa nu munciti in zadar.

Call Us!