Daca nu doriti sa apelati la serviciile unei firme curatenie, noi va recomandam produse pe care va puteti baza in curatarea propriei locuinte. Unul dintre ele este acest produs, detergent mobila Sano Furniture Trigger 500 ml, disponibil si in varianta detergent mobila Sano Furniture Trigger Refill 500 ml, acesta are in componenta silicon, el fiind foarte util in curatarea si intretinerea mobilei, cu efect antistatic. Prin folosirea unui produs de calitate, mobila dvs. poate fi folosita in conditi bune o perioada mai lunga de timp, fiind protejata impotriva factorilor nocivi.

Cum intretinem cat mai bine mobila din propria locuinta

Folosind acest detergent mobila Sano Furniture Trigger 500 ml, dvs. veti mentine mobila in cea mai buna stare posibila. Nimeni nu schimba mobila des, iar pentru a te asigura ca nu ai probleme cu ea, trebuie sa o feresti de apa, praf, caldura excesiva si razele UV provenite de la soare. Nu se recomanda ca elementele de mobilier sa fie amplasate langa ferestre, acolo unde ele sunt expuse razelor soarelui.

In cazul in care ai mobila din PAL, trebuie sa stii ca acest material trebuie ferit de apa. Umezeala ii poate schimba aspectul si culoarea. Drept urmare, nici usile nu se vor mai inchide asa cum trebuie. Atunci cand cureti mobila, nu folosi un burete imbibat in apa deoarece apa nu va curata asa cum trebuie suprafetele si va lasa urme inestetice pe mobila.

In schimb, un detergent mobila Sano Furniture Trigger 500 ml precum cel produs de Sano va curata bine multe tipuri de pete si nu va lasa urme neplacute pe mobila. Spuneam in randurile anterioare ca buretele nu este bun pentru curatarea mobilei. E indicat sa utilizezi lavete fine, facute din microfibre. Nu trebuie sa pui foarte multa solutie de curatat pe laveta pe care o utilizezi.

In cazul bucatariei, trebuie sa acorzi o atentie mai mare blatului. Acolo se pot forma pete provenite de la mancare, grasime si apa. Acestea se pot curata atat cu produsul Sano, cat si cu unele produse pe care le poti face chiar tu in casa. Daca vei combina otet cu bicarbonat de sodiu, vei vedea ca efectul acestei solutii asupra petelor de pe blatul de bucatarie este uimitor.

In cazul in care in propria casa ai mobila din lemn masiv, aceasta trebuie si ea ingrijita foarte bine. Lemnul masiv are o rezistenta superioara si un aspect estetic impresionant. Si pe acest tip de mobilier poti folosi produse de curatare a mobilei, cu aceeasi eficienta precum in cazul celor facute din PAL.

 

Call Us!