Acest detergent mobila Sano Furniture aerosol 300 ml poate fi folosit pentru a curata mobila si a o intretine in mod corespunzator in intreaga casa. Produsul este disponibil sub forma de spray cu silicon, el avand si efect antistatic. Mobila va fi astfel curatata si lustruita pana in cele mai mici detalii. Spray-ul pentru mobila de la Sano curata foarte bine praful si murdaria, lustruieste si protejeaza suprafetele impotriva murdariei si formarii petelor. Acest tip de spray este utilizat de firme de curatenie profesionale in activitatea lor.

Tot mai multi oameni aleg mobilierul din pal deoarece acesta este foarte ieftin fata de cel din lemn masiv, dar si pentru ca e mai usor de intretinut. Daca este pastrat in conditii bune, mobilierul din pal poate fi folosit o perioada indelungata de timp. Trebuie sa stiti ca el nu trebuie tinut in conditii de umiditate excesiva, iar temperatura trebuie pastrata undeva intre 20-24 de grade Celsius.

Cum sa va intretineti cat mai bine mobilierul

Folosirea acestui detergent mobila Sano Furniture aerosol 300 ml va ajuta sa intretineti luciul mobilei si aspectul ei curat mai mult timp datorita formulei unice prezente in componenta ei. Se recomanda curatarea cu ajutorul unei lavete fine, deoarece acest material nu va zgaria niciodata suprafta mobilierului. Solutia sub forma de spray, produsa de Sano, lasa in urma si un miros foarte placut, care va improspata aerul din incaperile respective.

Prodususul recomandat de noi poate fi folosit si pentru intretinerea mobilierului din lemn masiv. Utilizand acest detergent mobila Sano Furniture aerosol 300 ml, materialul din care este facuta mobila va fi protejat o perioada indelungata de timp. Detergentul Sano indeparteaza inclusiv amprentele lasate pe suprafata mobilei si previne imbatranirea prematura a mobilei. Formula antistatica a acestui spray previne depunerea prafului si va ajuta sa economisiti bani deoarece nu veti consuma foarte mult din acest produs atunci cand va ocupati de igienizarea si curatarea casei dvs.

Cel mai mare inamic al palului este apa. Daca utilizati mobila din pal in bucatarie sau baie, trebuie sa fiti foarte atent la contactul ei cu apa. Materialul se poate umfla daca nu stergeti imediat orice depunere de apa de pe suprafata lui. Odata deteriorata, ea necesita inlocuire partiala sau totala. Spre deosebire de lemnul masiv, palul nu prea se preteaza la reparatii capitale deoarece isi pierde aspectul estetic odata ce incepe sa se degradeze.

 

Call Us!