Acest detergent metale Sano Multimetal 330 ml este o solutie pe care va puteti baza in gospodarie pentru curatarea metalelor. Solutia produsa de Sano si recomandata de firma de curatenie Curatart (cu o bogata experienta pe piata de profil) curata cu eficienta orice metal fara a-l zgaria. Astfel, orice recipient sau obiect aveti in locuinta dvs., solutia produsa de Sano va ajuta sa curatati foarte bine obiecte din otel inoxidabil, cupru, alama, crom si nichel.

De ce este foarte important sa aveti o casa curata

O casa curata contribuie la mentinerea unei stari de spirit pozitive a tuturor celor care locuiesc acolo. Pe langa acest detergent metale Sano Multimetal 330 ml, e indicat sa folositi produse sigure, testate indelung, totul pentru a va asigura ca ele nu provoaca alergii. O atentie deosebita trebuie acordata bucatariei si baii. Aceste medii sunt propice dezvoltarii fungilor, bacteriilor si altor microorganisme daunatoare sanatatii oamenilor.

Multe persoane folosesc si plante sau substante extrase din acestea. Lavanda are o intrebuintare universala in locuinta. Aceasta planta cu un miros deosebit ajuta la rezolvarea multor probleme. De exemplu, puteti cumpara ulei de lavanda pe care sa il amestecati cu otetul, punandu-l in compartimentul de balsam al masinii de spalat rufe.

Daca vasele, ibricele sau alte obiecte din casa prezinta depuneri de calcar sau pete, recomandam folosirea acestui detergent metale Sano Multimetal 330 ml. Alte solutii de spalare sau curatarea vaselor nu dau aceleasi rezultate deoarece nu au aceeasi formula speciala ce ajuta la indepartarea oricarui tip de pata.

Poate cunoasteti deja efectele miraculoase ale otetului. Aceasta substanta cu uz universal este recomandata in multe locuri din casa. Otertul este folosit pentru indepartarea petelor, pentru a curata aparatele electrocasnice sau pentru a indeparta calcarul depus pe obiectele din casa si chiuvete, din cauza apei dure. Otetul are si efecte dezinfectante acolo unde este folosit. El actioneaza foarte bine chiar si asupra petelor de pe covor.

O casa curata este o casa intretinuta constant prin aspirare, stergerea prafului si spalarea regulata a covoarelor si mochetei. E important sa aspirati covoarele si mocheta in mod profesional, cu ajutorul unei firme de curatenie, deoarece in profunzimea fibrei materialului se ascund microbi sau particule de praf ce nu ies atunci cand folositi un aspirator obisnuit. Poate ati observat ca in unele locuinte persista un miros neplacut, in ciuda curateniei aparente de acolo. Mirosul vine adesea de la covor, mocheta sau canapele.

Call Us!