Va prezentam acest detergent lichid anticalcar Sano Antikalk 500 ml cu eficienta sporita in inlaturarea urmelor de calcar aparute pe electrocasnice si nu numai. El poate fi folosit in numeroase operatiuni de curatenie, inclusiv la curatenia dupa constructor. Solutia inlatura depunderile de calcal si din ceainice, cafetiere, fierbatoare si alte aparate care folosesc apa in care este prezent mult calcar.

Numeroase aparate electrocasnice se strica dupa putin timp de la cumparare deoarece apa dura le afecteaza. In cazul fierului de calcat trebuie folosita apa dedurizata. In plus, expertii in domeniu recomanda instalarea unor filtre anticalcar in locuinta atunci cand apa are o duritate ridicata. Calcarul se poate depune si pe bateria de la chiveta si dus, pe para de dus, in interiorul vasului de WC, pe gresie si pe faianta.

Inclusiv tevile prin care circula apa curenta se pot ingusta si sparge daca apa este dura. Bazinul toaletei se poate defecta si el din cauza calcarului. Puteti preintampina aceste probleme prin folosirea acestui detergent lichid anticalcar Sano Antikalk 500 ml. El are actiune rapida si reda stralucirea de altadata tuturor suprafetelor, inlaturand calcarul fara probleme. Detergentul lupta si impotriva calcarului depus in cantitate mare si solidificat pe unele suprafete sau aparate.

Ce probleme pot provoca depunerile de calcar

Lasat sa se acumuleze, calcarul poate defecta orice instalatie sau aparat electrocanic din locuinta dumneavoastra. Din cauza calcarului, gatitul, spalatul rufelor sau igienizarea si curatarea suprafetelor din baie si bucatarie devin mult mai greu de realizat. Calcarul din apa poate afecta inclusiv sanatatea parului nostru, a pielii si a unghiilor. Apa dura reprezinta un pericol si mai mare pentru copii si bebelusi deoarece sistemul lor imunitar nu ii poate apara la fel de bine ca pe adulti.

Daca folositi o centrala termica in propria locuinta, veti observa ca ea nu mai functioneaza la fel dupa un timp. In plus, consumul de gaze si electricitate poate creste ca urmare a afectarii aparatelor electrocasnice de catre calcarul depus in ele.

Nu lasati calcarul sa se acumuleze si sa strice functionalitatea si aspectul aparatelor electrocasnice din locuinta dumneavoastra. Folositi un detergent lichid anticalcar Sano Antikalk 500 ml si veti observa imediat diferenta intre acesta si alte produse de pe piata. Pretul lui este de numai 6,90 lei pentur 500 ml, cantitate care va ajunge pentru o perioada destul de lunga de timp. Sano este marca de incredere atunci cand cautati produse de curatenie si igienizare de calitate!  

Call Us!