In gospodaria dumneavoastra, acest detergent gel concentrat Sano Forte Plus 500 ml este un ajutor de nadejde care va scapa de murdaria si grasimea persistenta. Curatart vine in sprijinul clientilor sai cu produse de curatenie de cea mai buna calitate, dar si cu servicii de curatenie in Bucuresti si judetul Ilfov. Atunci cand simtiti ca nu faceti fata si nu puteti avea curatenia dorita in toata casa, noi va putem scoate din orice dificultate.

Acest detergent gel concentrat produs de Sano indeparteaza cu succes grasimea dificila, uscata sau arsa, precum si murdaria greu de inlaturat prin alte mijloace. Folosind produsul nostru, detergent gel concentrat Sano Forte Plus 500 ml, aveti siguranta ca nu veti petrece ore intregi pentru a curata cuptorul sau aragazul. Lasat sa actioneze, el va reda stralucirea aparatelor elctrocasnice pe care s-a depus multa grasime si murdarie.

Cum sa curatati cat mai bine aparatele din bucatarie

Noi va oferim produse foarte eficiente pentru intretinerea aparatelor electrocasnice din bucatarie, dar si sfaturi utile pentru curatarea lor cat mai rapida. Acest detergent gel concentrat Sano Forte Plus 500 ml este foarte bun pentru curatarea oalelor, tigailor, vaselor termorezistente, a cuptoarelor si a aragazurilor de orice tip. Este sigur in utilizare si nu provoaca probleme pielii in urma contactului cu mainile.

Curatarea completa a bucatariei este o necesitate nu numai din punct de vedere estetic, ci si pentru a ne asigura o igiena corespunzatoare. Bucataria este locul in care preparam mancarea zi de zi, spatiul in care luam masa cu toata familia. Umezeala si grasimea care se aduna peste tot pot fi medii perfecte pentru dezvoltarea bacteriilor si a germenilor ce ne pot imbolnavi destul de serios.

Hota de deasupra aragazului necesita o ingrijire speciala deoarece acolo se aduna foarte multe bacterii. Orice solutie ati folosi, aveti grija sa o lasati sa actioneze cateva minute. Ea va dizolva grasimea depusa chiar si in cele mai mici spatii si va da hotei stralucirea dorita.

Un alt loc ce necesita atentie este manerul frigiderului si usa acestuia. Atingem de cel putin cateva ori frigiderul in fiecare zi. Daca ne gandim ca fiecare membru al familiei aduce microbi din afara, atunci e clar ca aceste locuri trebuie igienizate foarte bine. Aplicati gelul concentrat de la Sano pe aceste suprafete si apoi frecati si curatati bine, in prima faza, cu o laveta umeda, iar apoi cu una uscata.

Call Us!