Daca doriti sa aveti la dispozitie un detergent foarte eficient, sigur pentru sanatatea intregii familii, alegeti acest detergent gel bio superconcentrat Sano Maxima Gel Bio 750 ml. Continutul de enzime bio din acest produs Sano il face recomandabil pentru orice tip de tesaturi. Cantitatea de 750 ml face posibila utlizarea lui pentru 30 de spalari. Un detergent lichid este mai bun in cazul folosirii pentru orice tip de tesatura si culoare a articolelor de imbracaminte.

Trebuie sa va feriti sa produsele foarte ieftine disponibile pe piata de profil deoarece ele pot contine substante periculoase pentru sanatate si pentru integritatea hainelor. Fata de detergentul pudra, cel lichid este recomandat in special pentru ca aduce mai multe beneficii celor care il folosesc. Concentratia produsului Sano este cea optima, ceea ce inseamna ca nu veti utiliza o cantitate prea mare la fiecare spalare.

De ce sa folositi un detergent lichid

Rezultatele unui detergent pot fi diferite in functie de duritatea apei, masina de spalat folosita sau temperatura apei. In general, acest tip de detergent, asa cum este produsul nostru detergent gel bio superconcentrat Sano Maxima Gel Bio 750 ml, se recomanda datorita faptului ca este foarte eficient in utilizare si, in plus, necesita o cantitate redusa de apa. Eficienta oricarui detergent este limitata si de timpul care s-a scurs de la producerea unei pete pe tesatura. Daca pata este veche, atunci ea va fi foarte greu de indepartat.

Nu numai hainele trebuie protejate de un detergent, ci si masina de spalat. Curatart va aduce, pe langa serviciile din domeniul curateniei, asa cum ar fi curatenia de apartamente in Bucuresti, si  produse din gama Sano, care garanteaza buna functionare a masinii de spalat pentru o lunga perioada de timp. In plus, acest detergent gel bio superconcentrat Sano Maxima Gel Bio 750 ml este solutia potrivita si pentru spalarea hainelor persoanelor cu pielea sensibila sau care sufera de diverse afectiuni de acest tip.

Detergentul lichid pe care vi-l propunem este alegerea potrivita si pentru pastararea culorilor vii ale hainelor dumneavoastra. Chiar si dupa un numar mare de spalari, hainele vor arata la fel si vor fi in cea mai buna stare, asa cum va doriti. Folosind produsele Sano, veti avea grija de bugetul familiei si va veti bucura de un produs de cea mai inalta calitate. Alegeti calitatea la cel mai bun pret pentru bugetul dumneavoastra.

 

 

 

Call Us!