Un ajutor de mare folos, atunci cand aveti de executat servicii de curatenie birouri bucuresti, este acest detergent geamuri Sano Clear Green Refill 750 ml. Produsul este foarte bun pentru curatarea suprafetelor de sticla si pentru a le da un aspect stralucitor, intr-un timp scurt. Cantitatea mare de solutie din aceasta rezerva este tocmai buna pentru a va ajuta sa reincarcati cu lichid dispozitiviul de spalare. Astfel, veti face economie atunci cand consumati in mod regulat o cantitate mare de solutie de spalare geamuri.

Puteti folosi detergent geamuri Sano Clear Green Refill 750 ml in cazul in care doriti sa curatati foarte bine ferestrele, oglinzile din casa, parbrizul masinii, obiectele din ceramica, cele din plastic si crom, precum si multe alte suprafete ce se murdaresc de grasime si alte particule. Il puteti purta cu dumneavoastra in masina, intr-un recipient special, astfel incat sa puteti curata parbrizul de insecte si pete dificile.

Cum sa curatati cat mai bine parbrizul masinii

Parbrizul masinii se poate murdari repede, in special in timpul primaverii si verii. Polenul, mugurii pomilor, insectele si materiile fecale ale pasarilor pot sa il pateze oricand. Daca folositi doar apa pentru a-l curata, atunci veti vedea ca in urma raman urme si pete inestetice. Formula speciala dupa care este produsa aceasta solutie Sano, detergent geamuri Sano Clear Green Refill 750 ml, ajuta la inlaturarea rapida a mizeriei de pe parbriz, faruri, proiectoare si de pe stopurile masinii dumneavoastra.

Cu totii stim ce insemna sa fii sofer. Nu ai la dispozitie prea mult timp sa cureti toate geamurile masinii inainte de a pleca la serviciu dimineata. Asa ca o solutie de acest tip este binevenita in orice situatie. Acest detergent geamuri Sano Clear Green Refill 750 ml curata si previne depunerea rapida a altor impuritati pe geamul masinii tale.

Dupa aplicarea si curatarea solutiei de pe parbrtiz, nu este nevoie de clatire, caci suprafata ramane stralucitoare si curata. Pentru o curatare mai buna, aplicati solutia pe portiuni ale parbrizului si curatati doar acele zone, trecand la urmatoarea zona dupa ce ati terminat acolo. Pentru lustruire, se foloseste o carpa moale si uscata.

Ea nu va lasa nicio urma de mizerie pe suprafata parbrizului. Daca pe parbriz sunt pete mai dificile, aplicati o cantitate mai mare de solutie si frecati energic acea portiune pana cand curatati bine. In cazul in care aveti la dispozitie o laveta speciala pentru curatarea parbrizului, rezultatele vor fi si mai bune.

Call Us!