Pentru curatarea perfecta a aragazului dvs., noi, cei de la Curat Art (specializati si in servicii de curatenie) va recomandam acest detergent degresant pentru aragaz Asevi 750 ml care poate elimina orice tip de grasime de pe toate suprafetele din bucatarie si in special de pe aragaz. Folosindu-l, veti vedea ca nu mai trebuie sa stati in bucatarie cu orele pentru a curata toate suprafetele de grasimea depusa acolo in timp.

 

Daca nu puteti preveni murdarirea suprafetelor, aveti grija sa evitati trecerea unei perioade lungi de timp fara efectuarea curateniei necesare. Intrebuintarea aparatelor electrocasnice va fi mai placuta si indelungata daca ele sunt intretinute conform indicatiilor producatorului.

 

Un aragaz este folosit mult timp daca e intretinut asa cum trebuie. O prima masura pe care o puteti lua este sa evitati scurgerile din vasele al caror continut da in foc. Totusi, daca se intampla ca pe suprafata aragazului sa ajunga lichide grase sau mancare fierbinte, acestea trebuie curatate imediat dupa ce terminati de gatit mancarea respectiva. Daca nu reusiti imediat, folositi a doua sau a treia zi produsul pe care vi-l recomandam, detergent degresant pentru aragaz Asevi 750 ml.

 

Sfaturi pentru buna intretinere a aragazului

 

Sunt de evitat materialele prea abrazive. Prin frecare, acestea pot dauna suprafetei aragazului dvs. Cel mai indicat este buretele de spalat vase, a carui parte posterioara este destul de abraziva (insa nu excesiv) pentru a curata foarte bine orice pata dificila cu ajutorul acestui detergent degresant pentru aragaz Asevi 750 ml. Daca pe acea suprafata se produc zgarieturi, ele duc la ruginirea aragazului si distrugerea accelerata a acestuia.

 

Toate elementele aragazului trebuie curatate foarte bine. Acordati atentie maxima atat duzelor acestuia, cat si tuturor butoanelor care actioneaza flacara sau celor de la cuptorul aragazului. Curatarea se va face in cele mai bune conditii si sub capacul aragazului. Daca nu aveti la indemana un detergent degresant pentru aragaz Asevi 750 ml, puteti folosi si un amestec de apa, bicarbonat de sodiu si zeama de lamaie.

 

Foarte greu de curatat este usa de sticla a aragazului. Mai exact partea interioara a acesteia. Este locul cel mai rar curatat al aragazului deoarece petele nu se observa prea bine din cauza transparentei geamului. In cursul curatarii, aplicati detergent special pe partea interioara a geamului si lasati-l sa actioneze mai mult timp. Folositi, de asemenea, un burete mai abraziv si curatati foarte bine cu acesta fara a utiliza instrumente de metal.

Call Us!