Bebelusul dumneavoastra merita tot ce-i mai bun sub toate aspectele. Unele dintre cele mai importante produse folosite aproape zilnic este deteregentul de rufe. Va propunem o solutie sigura si deosebit de eficienta sub forma acestui detergent de rufe Sano Maxima Gel Baby Sensitive 1,5 litri care are un raport calitate-pret foarte bun. El contine enzime bio si va va ajunge pentru nu mai putin de 30 de spalari. De pe site-ul nostru puteti cumpara si varianta superconcentrata Sano Maxima Gel Baby Sensitive 750 ml.

Extractul de musetel ii confera eficienta si un miros placut in acelasi timp. Nu trebuie sa va ingrijorati in privinta continutului sau de substante periculoase. Produsul Sano nu contine inalbitori optici sau inalbitori pe baza de clor, fiind astfel foarte sigur in utilizare, zi de zi. Curatart aduce pe piata din Romania, pe langa celelalte produse folosite in diverse operatiuni de curatare, inclusiv pentru curatenie birouri Bucuresti, si acest detergent de rufe concentrat cu eficienta sporita impotriva multor tipuri de pete persistente.

Protejati-va bebelusul cu cele mai bune produse din gama Sano

Produsele Sano inseamna sanatate si eficienta maxima, totul la un pret optim pentru dumneavoastra. Pielea unui bebelus este mult mai sensibila decat a unui adult, cel putin in primele luni de la nastere. Acest tip de detergent a fost creat special pentru a avea grija de un astfel de aspect important si a nu-i irita deloc. Ingredientele prezente in produsul Sano nu provoaca alergii sau reactii neplacute la nivelul pielii.

Acest detergent de rufe Sano Maxima Gel Baby Sensitive 1,5 litri a fost testat indelung pentru a oferi siguranta in toate cazurile. Folosirea lui la scara larga in intreaga lume a demonstrat ca bebelusii nu prezinta reactii adverse in urma contactului cu hainele spalate cu produsul Sano. Nu conteaza tipul de fibre pe care este folosit detergentul, eficienta este maxima in orice situatie si, in plus, el nu deterioreaza in niciun fel tesatura.

Detergentul se poate folosi inca de la nastere pentru hainutele bebelusilor si a fost creat folosindu-se o formula special elaborata de cercetatori in domeniu. Nu trebuie sa va faceti griji privitor la posibile substante periculoase deoarece acestea nu sunt implicate in producerea detergentului Sano. El se poate folosi in siguranta si pentru spalarea hainelor persoanelor alergice. Detergentul hipoalergen de la Sano este cel mai sigur mijloc pentru spalarea zilnica a hainelor micutilor, in conditii maxime de siguranta pentru sanatatea lor. Mai mult decat atat, pretul avantajos al produsului este un argument foarte bun in favoarea cumpararii lui.

 

 

Call Us!