Daca aveti nevoie de sfaturi sau de ajutor in privinta curateniei, este util de stiut ca produsele din gama Sano si serviciile de care aveti nevoie pentru curatenie in case din Bucuresti pot fi gasite la Curatart si pe site-ul www.produsedecuratenie.com. Printre cele mai cautate produse din gama Sano se numara si acest tip de detergent cuptor cu microunde Sano Microwave Cleaner 750 ml. Cuptorul cu microunde este utilizat foarte des in zilele noastre si necesita o atentie sporita.

O problema care apare des este data de murdaria care se depune in interiorul acestuia. Cu timpul, daca este lasata asa, ea se intareste si se curata din ce in ce mai greu. Detergentul nostru este usor de utilizat si are actiune rapida. Trebuie doar sa il pulverizati pe toata suprafata care trebuie curatata si sa stergeti cu un burete sau o laveta. Un avantaj important al acestuia este ca nu necesita clatire dupa utilizare, iar cuptorul cu microunde va fi reimprospatat imediat.

Sfaturi pentru curatarea cuptorului cu microunde

Acest detergent cuptor cu microunde Sano Microwave Cleaner 750 ml poate fi folosit pentru curatarea interiorului si a exteriorului cuptorului cu microunde. Cuptorul cu microunde este mult mai usor de curatat decat aragazul, dar grasimea din el este adesea destul de greu de inlaturat. Trebuie sa stiti ca mancarea incalzita in acesta poate capata un miros neplacut daca interiorul cuptorului nu este curatat foarte bine.

Dupa curatarea lui, este recomandat sa il lasati cu usa deschisa ceva timp pentru a se aerisi cat mai bine. Cel mai bine este sa acoperi vasul in care incalzesti mancarea sau lichidele sau sa cureti imediat petele lasate pe peretii cuptorului. In general, intretinerea lui corespunzatoare implica si curatarea cu detergent cuptor cu microunde Sano Microwave Cleaner 750 ml saptamanal, in cel mai bun caz, sau macar o data la doua saptamani, daca nu aveti destul timp la dispozitie pentru aceasta operatiune.

Grasimea si petele din cuptorul cu microunde pot fi o sursa de bacterii periculoase care trec usor in mancarea incalzita in interior. Prin reincalzirea cuptorului, grasimea si resturile de mancare de pe peretii acestuia pot ajunge chiar in recipientul cu mancare introdus in el. Si otetul poate curata si dezinfecta foarte bine interiorul cuptorului cu microunde, insa el trebuie folosit in combinatie cu apa calda. O alternativa la fel de buna este bicarbonatul de sodiu. Toate vor prelungi durata de utilizare a cuptorului dumneavoastra daca sunt folosite in mod regulat.   

Call Us!