De acum, ai un ajutor pe care te poti baza oricand ai nevoie de o substanta eficienta de spalare si curatare mochete. Aceasta solutie este un detergent covoare Sano Carpet Trigger 750 ml cu actiune puternica asupra petelor si substantelor care afecteaza covoarele si mocheta.  Produsul este eficient in indepartarea rapida a petelor de pe aceste suprafete si in indepartarea mirosurilor neplacute. In plus, el igienizeaza si respinge praful, facand covoarele si mocheta mai usor de intretinut.

 

Covoarele sunt adesea facute din fibre artificiale, iar uneori ele au in compozitie atat fibre naturale, cat si artificiale. Este foarte greu sa cumperi un covor de lana deoarece el este extrem de scump, ceea ce ne duce pe toti catre alternativa fibrelor artificiale. O solutie precum acest detergent covoare Sano Carpet Trigger 750 ml ajuta la curatarea in profunzime a ambelor tipuri de fibre.

 

Acestea din urma rezista totusi mai bine in fata substantelor straine ce ajung in covor. Lana prezinta avantajul de a se uza mai greu decat fibrele artificiale. Cu timpul, un covor din fibre artficiale se va invechi mai repede si isi va pierde culorile si aspectul initial. O foarte buna metoda de intretinere este folosirea acestui detergent covoare Sano Carpet Trigger 750 ml.

 

Cum se intretin covoarele

Putini oameni stiu ca atunci cand umbla desculti pe o astfel de suprafata, corpul lasa in urma anumite substante (grasimi naturale) care atrag praful si mizeria mai usor. Este de preferat ca un covor sa fie aspirat cat mai des, chiar si zilnic. Aspirarea nu trebuie sa se faca oricum, ci folosind un aspirator cu filtru HEPA, aparat de calitate ce nu elimina praful si materiile poluante inapoi in aerul din casa. In cele din urma, aceste particule nocive ar ajunge tot in fibrele covorului.

 

Covorul mai este pus in pericol si atunci cand scapam lichide sau mancare pe el. In astfel de cazuri, curatarea trebuie sa se faca imediat, insa fara a freca prea puternic locul respectiv. Puteti folosi chiar si un amestec lichid cu sapun in el, iar dupa curatare locul ar trebui uscat cu uscatorul de par. Daca preferati o solutie mai buna, va recomandam acest extraordinar detergent covoare Sano Carpet Trigger 750 ml cu actiune foarte eficienta.

 

Covorul ar trebui tinut departe de picioarele sau colturile obiectelor de mobilier. In special atunci cand mobilierul este masiv si greu, el lasa pe covor urme adanci create din cauza presiunii constante exercitate asupra fibrelor covorului. Din punct de vedere estetic, covorul nu va mai arata deloc asa cum va doriti, iar uzura lui va fi accelerata in aceste locuri.

Call Us!