Pentru o firma de curatenie, una dintre cele mai importante probleme ce trebuie rezolvate vizeaza detergentii folositi in cadrul activitatii desfasurate. Printre cele mai bune produse de curatenie utilizate la igienizarea si dezinfectarea baii se numara si acest detergent baie Sano Jet 750 ml. Produsul Sano are o eficienta atat de ridicata, incat distruge 99,99% dintre microbii din baie in doar un minut, conferind un miros placut acestei incaperi din locuinta dvs.

Formula speciala a acestui detergent baie Sano Jet 750 ml ajuta la o curatare temeinica a oricarei suprafete din baie. Noi, la Curatart, ne bazam pe produsele Sano atunci cand vrem sa dam cele mai bune rezultate, oriunde am fi solicitati sa facem o curatenie ca la carte, asa cum isi doreste fiecare client. Datorita produselor Sano, noi garantam oricand satisfactia tuturor clientilor nostri.

Trebuie sa ai grija sa respecti cateva reguli generale de igiena

Nu numai utilizarea unui astfel de detergent baie Sano Jet 750 ml te fereste de probleme, ci si respectarea catorva reguli generale de igiena. O buna masura pe care o poti lua este sa nu lasi peritele de dinti pe raftul oglinzii, in zona vasului de toaleta. Apa pulverizata de presiunea vasului de toaleta se raspandeste in aer, in picaturi minuscule, apoi se poate aseza oriunde in baie, antrenand cu ea si alte particule daunatoare.

Puteti pastra periutele de dinti ale familiei intr-un mic dulap, astfel incat acestea sa nu fie expuse direct mediului din baie. In zilele noastre, practic, nu exista om care sa nu foloseasca un smartphone. Multi il utilizeaza inclusiv in baie.

Din aceasta cauza, ecranul telefonului este un adevarat pericol microbiologic. Se recomanda ca telefonul, si in special ecranul lui, sa fie curatat bine cu o carpa moale sau o laveta speciala din microfibre. In aceasta aituatie este si telecomanda televizorului. Ea este tinuta in mana de multe persoane, in fiecare zi, iar pe butoanele ei si in diferite orificii se poate aduna multa mizerie.

Orice este atins de oameni contine microorganisme, in special atunci cand obiectele din casa dvs. sunt atinse de oaspeti sau copii. Nu in ultimul rand, e de evitat situatia de a manca alimente care au cazut pe jos sau au fost atinse de animalele de companie.

Acum se gasesc in magazine numeroase tipuri de servetele umede dezinfectante. Ele pot fi folosite pentru curatarea si dezinfectarea telecomenzilor, telefoanelor si a altor obiecte de uz personal, expuse contaminarii cu microorganisme periculoase.

 

Call Us!