Acum aveti un aliat puternic in bucatarie cu acest detergent aragaz Sano Forte Plus Trigger 750 ml. Disponibil atat ca detergent spray, cat si in varianta cu pulverizator, el este bun atat pentru curatarea intregii suprafete a aragazului, cat si pentru cuptor, avand o actiune imediata si eficienta. In timpul curatarii aragazului, se recomanda  inlaturarea grilajului ochiurilor si a elementelor care le compun, astfel incat toata murdaria acumulata sub acestea sa fie inlaturata.

Daca aveti o locuinta mai mare si nu reusiti sa curatati totul la timp, exista posibilitatea de a apela la profesionisti in domeniu. Curatart presteaza servicii de curatenie pentru persoane fizice si firme, preturile fiind negociabile, in functie de suprafata incaperilor. Produsele folosite de noi in toate operatiunile de curatare sunt unele profesionale, cu eficienta ridicata si actiune indelungata de reimprospatare a spatiului igienizat.

Produsul pe care vi-l prezentam este folosit si pentru inlaturarea grasimii si a arsurilor de pe gratarul aragazului, de pe plita, hota si partile ceramice de langa aragaz. In plus, el este foarte bun si pentru curatarea oalelor, a tigarilor si suprafetelor pe care se depune multa grasime. Trebuie mentionat si faptul ca atunci cand aplicati detergentul nu este nevoie ca suprafata respectiva sa fie incalzita.

Aragazul, o prioritate in bucatarie

Un aragaz curat face bucataria sa arate impecabil si mult mai frumos. Curatarea aragazului este o necesitate si pentru a scapa de bacterii si agentii patogeni care se aduna adesea pe suprafata lui. Va fi destul de dificil de curatat sticla din usa acestuia. Folosind tot acest detergent aragaz Sano Forte Plus Trigger 750 ml, o puteti curata, de asemenea, foarte bine. Ea va trebui, mai intai, inlaturata dupa desfacerea suruburilor care o fixeaza acolo.

Alte gospodine folosesc bicarbonat de sodiu sau amestecuri lichide de sare si otet sau chiar zeama de lamaie. Si ele au eficienta destul de mare, dar nu in toate cazurile. Produsul nostru, detergent aragaz Sano Forte Plus Trigger 750 ml, va ajuta sa economisiti timp si efort, actionand imediat asupra grasimii depuse sau arse.

In special in cuptor se aduna multe resturi de mancare sau de prajituri. Acestea sunt greu de indepartat deoarece contin si zahar, iar acesta are aderenta mare la materialul din care e facut cuptorul. Cu cat spalati aragazul si cuptorul mai des, cu atat mai mult timp le veti folosi in stare buna de functionare si va veti bucura de ele.     

Call Us!