Unul dintre cele mai mari pericole din casa noastra este mucegaiul. Este necesar sa actionati inca de la inceput, atunci cand constatati ca aveti mucegai in casa. Atunci cand intreprindem operatiuni de spalare si curatare mochete, dar si unele de igienizare si curatare a intregii case, noi, Curatart, folosim de fiecare data cand avem de-a face cu mucegai acest tip de detergent antimucegai Sano Mildew Remover 750 ml. El indeparteaza mucegaiul si previne eficient formarea lui.

In plus, detergentul special antimucegai produs de Sano ajuta si la eliminarea eficienta a petelor de igrasie si a resturilor de sapun din cazi, chiuvete si multe alte accesorii din casa, bucatarie si baie. Mucegaiul poate aparea oriunde in casa, acolo unde gaseste conditii propice de dezvoltare. Insa el apare in primul rand in baie, caci aburul si umezeaza de acolo sunt ceea ce ii trebuie pentru a se dezvolta imediat.

Ce probleme poate provoca mucegaiul intr-o casa si in viata familiei

Mucegaiul poate fi foarte greu de indepartat daca este lasat sa se devolte prea mult. Sporii de mucegai pot ajunge in plamani, acolo unde creeaza mari probleme respiratorii si nu numai. Exista persoane alergice la mucegai. Ori de cate ori acestea intra in contact cu mucegaiul, incep sa stranute, nasul le curge, ochii se inrosesc, iar pe pielea lor apar pete de culoare rosie. Mucegaiul poate da si urmari mai grave, asa cum sunt dispneea sau crizele de astm.

Puteti preveni astfel de probleme folosind un detergent antimucegai Sano Mildew Remover 750 ml. Mucegaiul are un efect neplacut si asupra copiilor, batranilor si celor care sunt infectati cu virusul HIV. Mai mult, persoanele cu un sistem imunitar slabit (care fac chimioterapie, sufera de cancer sau de boli hepatice) sunt si ele expuse acestui pericol destul de mare pentru a le pune in pericol sanatatea sau chiar viata, in cazuri extreme.

Mucegaiul poate avea diferite culori, asa ca uneori este destul de greu sa il identificati cu precizie. El poate porni de la doar cateva pete pe care ati putea sa le observati la inceput. Sporii de mucegai se gasesc in aer si sunt inhalati cu ususrinta, fara sa ne dam seama. Pe langa folosirea acestui detergent antimucegai Sano Mildew Remover 750 ml, puteti sa folositi in propria locuinta si un dezumidificator sau sa instalati un aparat de aer conditionat care sa tina sub control conditiile de umiditate din interior.

 

Call Us!