Curatenia generala la Braun Medical este cu totul speciala, aceasta fiind o companie ce activeaza in domeniul echipamentelor si consumabilelor folosite in domeniul sanatatii. Rigorile pastrarii curateniei si igienizarii sunt mult mai mari decat in alte cazuri. Avand la dispozitie numeroase produse de curatenie specializate pentru diverse operatiuni, angajatii www.curatart.ro au reusit de fiecare data sa satisfaca toate cerintele impuse de specificul activitatii acestei companii.

La Braun Medical serviciile de curatenie s-au prestat  la cererea clinetului. Ele presupun o curatenie generala, intreaga operatiune fiind executata de fiecare data de 4-6 angajati. Personalul nostru este instruit mereu cu privire la specificul activitatii din aceste spatii de lucru in care contaminarea poate deteriora foarte multe produse. Compania Braun Medical are ca obiect de activitate producerea si distribuirea de materiale perfuzabile. Depozitul ei din Bucuresti impresioneaza prin dimensiunile sale, curatenia aici durand cateva ore de fiecare data.

In spatiile detinute de partenerii nostri de la Braun Medical este nevoie de mai multe decat o curatenie propriu-zisa. Toate zonele de lucru si de depozitare trebuie dezinfectate bune folosindu-se unele dintre cele mai puternice solutii existente pe piata. De asemenea, in acest sector de activitate, curatenia trebuie sa fie perfecta peste tot deoarece increderea intr-o companie ce se ocupa cu produse medicale poate scadea daca totul nu este perfect curat si igienizat.

Pe langa curatenia de interior, prestam pentru Braun Medical si o curatenie a spatiilor comune ale depozitului si zonelor administrative. Includem aici fatadele, zonele de langa cladiri si parcarea. Prin colaborarea foarte buna cu partenerii nostri, am putut astfel dovedi ca ne ocupam asa cum trebuie de orice sarcina ne este indredintata, inclusiv de cele din domeniul produselor folosite in clinici si spitale. Suntem constienti de rolul esential pe care il avem in buna functionare a unei asemenea companii si ne achitam mereu cu bine de ceea ce intra in responsabilitatea noastra.

Call Us!