Tocmai ai terminat constructia, dar muncitorii au lasat in urma un dezastru? Stai fara grija. Curatart iti vine in ajutor cand ai cea mai mare nevoie. Pentru firma noastra, curatenia este un subiect cat se poate de serios, ceea ce se poate vedea in profesionalismul si dedicarea noastra. Ne angajam la orice sarcina de curatenie, oricat de grea ar fi ea, asa ca poti conta pe noi sa te scapam de murdarie, pete si resturi lasate in urma de constructori.

Cand construiesti o cladire, cauti ca totul sa iasa cat mai bine. Asa este si cu toata curatenia facuta dupa constructie sau renovare, ea nu poate fi facuta partial, ci fiecare colt trebuie sa straluceasca. Mizeria lasata de muncitori poate fi foarte neplacuta si greu de indepartat, de aceea ai nevoie de profesionisti pregatiti pentru o asemenea misiune.

Cu ce ne ocupam mai exact

Servicii de curatenie
Servicii de curatenie

 Poate ca te intrebi ce facem mai exact, care sunt abilitatile noastre si poate vrei sa afli toate detaliile in legatura cu o curatenie de top. Ei bine, noi asiguram performanta in orice fel de activitate de curatenie. Bineinteles, avem grija sa dispara resturile de material ramas dupa constructor si le depozitam in spatii amenajate special pentru asa ceva sau, daca doresti, si le transportam in locul tau la groapa de gunoi.

Ne angajam sa indepartam urmele si petele de moloz, adeziv, si vopsea lavabila de pe orice suprafata, inclusiv de pe aerul conditionat, cabluri, intrerupatoare de prize, clante si multe altele. Echipamentul nostru Taski este cat se poate de performant si este ideal pentru toate tipurile de curatenie. Curatart foloseste exclusiv produse de calitate pentru a obtine rezultate excelente.

 Marimea cladirii si tot ceea ce tine de ea nu prezinta o problema, in cazul in care doriti servicii de curatenie in birouri si sedii de firme. De exemplu, daca geamurile sunt mai inalte de 3 metri, noi apelam la alpinisti utilitari. Nu conteaza ce provocari se ivesc, nimic nu este imposibil pentru noi. Suntem profesionisti si nu ezitam niciodata, oricat de mare ar fi mizeria.

 Atat utilajul cat si solutiile noastre sunt de calitate ireprosabila. Detergentii nostri sunt speciali pentru fiecare tip de pardoseala acoperita cu gresie, granit, ciment, grafit etc. Niciun colt nu ramane neinspectat si bine tratat. Echipa noastra lucreaza din greu sa indeplineasca toate conditiile si cerintele clientilor nostri si nu pleaca pana nu este totul foarte curat. Asa ca nu are rost sa te chinui tu pentru ca ne ai pe noi alaturi. Asteptam sa ne suni. Suntem cea mai buna solutie pentru tine.

 

 

Call Us!