Puteti apela cu incredere la serviciile noastre de curatenie Bucuresti sector 4 si veti avea in www.curatart.ro un partener de nadejde in orice situatie. Experienta noastra bogata in domeniu ne recomanda pentru orice tip de serviciu de curatenie necesar in locuinte sau in spatii comerciale. Dotarea cu echipament de ultima generatie, produsele profesionale folosite si calitatea serviciilor prestate sunt cateva din avantajele care ne recomanda oricarui client.

 

Puteti opta pentru mai multe tipuri de servicii si veti beneficia de preturi preferentiale daca deveniti clientul nostru constant. Noi lucram la fel de eficient atat in spatii interioare, cat si in exteriorul cladirilor si spatiilor comerciale. Multitudinea de companii cu care colaboram in aceasta privinta da masura seriozitatii noastre. Partea umana a activitatii unei firme de curatenie nu trebuie nici ea ignorata.

 

Garantam siguranta maxima

 

Avem angajati cu contracte ferme si stabile. Toti sunt verificati atent atat la angajare, cat si pe parcursul activitatii lor. Acestia au cazierul curat si nu au avut niciodata probleme cu legea. Tinem sa mentionam acest lucru deoarece la sediile unor companii e nevoie de atentie maxima atunci cand ei lucreaza in birouri. Nu putine au fost situatiile in care angajatii nostri au gasit bijuterii, bani sau alte bunuri pe jos atunci cand faceau curatenie.

 

Acestea au fost inapoiate prompt proprietarilor lor. Relatia pe care vrem sa o dezvoltam cu clientii nostri este una de incredere, calitate de la care pleaca totul. O astfel de relatie de incredere este creata cu orice client solicita serviciile www.curatart.ro. Fiecare angajat trimis de noi la obiectivul ce trebuie curatat poarta uniforma personalizata si ecuson, astfel incat sa fie deosebit de ceilalti oameni care trec prin cladirea respectiva si identificat de cate ori va fi nevoie. Personalul nostru este instruit pentru a evita deteriorarea spatiilor sau distrugerea accidentala a unor obiecte aflate in spatiile care urmeaza sa fie curatate.

 

Ii putem asigura pe toti cei care apeleaza la noi ca niciun obiect din acea incapere nu va fi mutat din locul lui. Cablurile si toate echipamentele nu vor fi deranjate sau afectate. Stim cum sa procedam si sa asiguram tot ceea ce este necesar oricarui client, fie ca e vorba de persoane fizice, fie ca acestia sunt persoane juridice si companii. Solutiile gandite de noi vin in intampinarea tuturor categoriilor de clienti. Preturile noastre sunt adaptate fiecarui buget. Cel mai avantajos este abonamentul. El ofera servicii constante de curatenie si reduceri substantiale de pret pentru fiecare client.

 

 

Call Us!