De curatenie depind multe aspecte ale vietii noastre. Curatart a aparut pe piata de profil cu peste 10 ani in urma tocmai pentru a aduce in viata oamenilor un strop de bucurie prin curatenia pe care o facem. La birou, acasa, intr-un spatiu de depozitare sau oriunde suntem solicitati, indeplinim cu drag, pentru dumneavoastra, acest serviciu. Nimic nu ne scapa in privinta serviciilor de curatenie si avem grija sa readucem prospetimea si stralucirea oricarui spatiu, in cel mai scurt timp.

Avem, de fiecare data, ca prioritate, gasirea celei mai bune solutii pentru clientii nostri, astfel incat ei sa se poata incadra in bugetul disponibil. Pentru persoanele fizice, noi am conceput o gama larga de oferte si servicii ce vin in intampinarea nevoilor lor si asigura un standard inalt al serviciului prestat.

Fie ca aveti nevoie de curatenie dupa petrecere sau evenimente, curatenie in case, vile sau depozite, curatarea covoarelor, mochetelor si canapelelor (inclusiv de piele) sau de curatenie dupa constructor, Curatart raspunde prompt oricarei solicitari, oricat de complexa ar fi sarcina primita.

Servicii de top: curatenie in institutii, ambasade si consulate

Unele dintre serviciile de top, cu care ne mandrim mult, sunt cele ce implica serviciile de curatenie in ambasade, consulate sau institutii ale statului roman. Selectia unei firme de curatenie pentru asemenea contracte se face tinandu-se cont de foarte multi factori. Iar noi am reusit sa indeplinim toate conditiile, inclusiv pe cele privitoare la confidentialitate si calitatea de top a curateniei facute in aceste institutii.

Pe langa aceste aspecte, Curatart asigura, in fiecare caz in parte, instructajul specific fiecarui angajat. Nimic nu e fost lasat la voia intamplarii, deoarece suntem constienti de importanta mare a asigurarii securitatii si confidentialitatii in aceste spatii de lucru. Asigurand servicii de curatenie im ambasade, consulate, monetaria statului roman sau sediile unor institutii foarte importante ale statului, Curatart si-a consolidat pozitia pe pe piata de profil. 

Pe langa serviciile standard, oferim si pachete suplimentare, la cererea specifica a clientilor nostri. Unele medii de lucru pot reprezinta o adevarata provocare, insa pentru noi ele sunt acum ceva obisnuit. Incheiem contracte pe termen lung si asiguram interventii de urgenta, atunci cand este cazul. Inainte de demararea unui parteneriat, ii asiguram pe reprezentantii acestor institutii de integritatea tuturor angajatilor nostri. Astfel, ei sunt verificati cu minutiozitate si monitorizati pe tot parcursul desfasurarii activitatii, astfel incat sa nu apara niciun fel de problema.

Call Us!