IMG_20150721_105320moche       

Poate parea curios, dar intr-adevar o curatare a mochetei de calitate, depinde in mare masura de client. Este necesar ca echipa sa se desfasoare intr-un spatiu degajat de obiectele mobile, iar intre operatiunile de curatare sa nu se circule.

Firma noastra colaboreaza de mai multi ani cu Grand Cazino Marriott.

Buna colaborare s-a dezvoltat in timp, bazandu-se atat pe calitatea serviciilor noastre, cat si pe calitatea exceptionala a clientului nostru.

Clientul ne comunica ziua si intervalul orar in care este cea mai mica activitate in cazinou. Coordonatorii nostri formeaza o echipa operative, care presteaza serviciul de curatare mocheta intr-un timp scurt.

Este importanta comunicarea cu clientul, in cazul petelor. Clientul trebuie sa ne spuna de la ce s-a format pata, pentru a folosi solutii adecvate in procesul curatarii mochetei.

Sunt situatii in care clientul a incercat sa stearga o pata, iar din pacate metoda sau solutia folosita nu au fost potrivite. In astfel de cazuri noi trebuie sa fim informati ce tip de detergent s-a utilizat, si ce tip de pata a fost.

In cazul accidentelor de patare a mochetei, cel mai bine este sa nu se actioneze decat la presarea zonei cu un material absorbant si consultarea unei firme specializate in servicii de curatare mochete pentru a afla detergentul potrivit.

Daca totusi aveti accidente acasa sau la birou, ati varsat cafea sau alte lichide pe covor/canapea/scaune/fotolii, sau orice alta tesatura, si nu sunteti dispusi sa spalati in cel mai scurt timp covorul/mocheta/scaunul/canapeaua, va recomandam sa folositi produsele de curatenie marca Sano.

De exemplu Sano Carpet Shampoo, este eficient pentru utilizare casnica.

Sano carpet shampoo aerosol este un detergent pe baza de spuma, indicat pentru curatarea covoarelor, carpetelor, tapiteriilor din fibre naturale si sintetice.Este un procedeu de curatare uscata a tesaturilor..

Rezultatele pozitive se obtin cu o tehnica buna,  cu solutii potrivite si utilaje performante.

Daca la toate aceste lucruri, se adauga ca in cazul de fata, o mocheta de buna calitate curatata periodic,  rezultatul nu se lasa mult asteptat.

Imaginile vorbesc de la sine.

 

Call Us!