La scurt timp dupa ce constructia sau renovarea unei case se incheie, incepe dificila operatiune de  curatenie dupa constructor. In acest caz, aveti nevoie de ajutor specializat, in special daca suprafata ce trebuie curatata este foarte mare. Noi va ajutam sa va mutati cat mai repede in noua locuinta si curatam totul in urma constructorului in cel mai scurt timp.curatenie dupa constructor

 

Dupa astfel de lucrari veti observa ca in urma raman urme de ciment, vopsea sau alte substante si materiale care se intaresc. Ulterior, ele sunt tot mai greu de indepartat. Nicio suprafata nu va avea de suferit in urma aplicarii substantelor speciale folosite de expertii nostri. Pachetele de servicii de curatenie dupa constructor pe care noi le-am conceput sunt adaptate suprafetei pe care urmeaza sa o curatam.

 

In plus, atunci cand locuinta dumneavoastra are si balcon sau terasa, aceste spatii vor fi curatate gratuit. Probabil ati incercat sa stergeti urmele de var sau vopsea de pe calorifere, ferestre sau de pe tocurile usilor. Atunci cand ferestrele sunt noi, pe acestea sunt lipite si etichete, ele lasand in urma adeziv. Cunoastem fiecare tip de problema si stim ce solutie sa aplicam pentru a proteja suprafetele.

 

Un serviciu de curatenie care necesita dotari si materiale speciale

 

Curatenia facuta dupa constructor aduce mereu provocari la care nici nu ne-am fi gandit. Pe langa urmele lasate in urma, constructorii pot infunda accidental si canalizarea. Ne ocupa si de acest aspect! Beneficiem de toate echipamentele necesare pentru a desfunda canalizarile si instalatiile sanitare din locuinte. Unele accesorii din casa sau echipamentele din baie si bucatarie sunt facute din diferite materiale. Ne referim aici la sticla, lemn, inox, crom, aluminiu sau marmura.

 

Ele necesita solutii diferite care sa le protejeze foarte bine. Nu trebuie sa uitati de corpurile de iluminat. In incaperile inalte, acestea sunt foarte greu de curatat. Avem la activ mii de proiecte de curatenie dupa constructor in care am dus totul la bun sfarsit. Ne-am instruit angajatii special in unele operatiuni de curatenie pentru ca ei sa lucreze cat mai eficient. E cunsocut faptul ca acest tip de curatenie este mai dificil de facut fata de cea obisnuita, de intretinere.

 

Indiferent cat de mult ar curata in urma lor muncitorii care va construiesc sau renoveaza casa, ei nu pot fade acest lucru la fel de bine ca noi. Putem garanta aceleasi rezultate atat in cazul locuintelor individuale, cat si in cazul spatiilor industriale. Curatam fara probleme sedii de firme, companii, hale si depozite in interior si exterior, la cele mai inalte standarde de calitate.  Dupa incheierea fiecarui proiect, dorim feedback de la clientii nostri pentru a putea sa ne imbunatatim serviciile cat mai mult.

Call Us!